Workshop με θέμα “Φωτογράφιση Still Life”


Workshop με θέμα “Φωτογράφιση Still Life”

Χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές για να δηλώσετε την ώρα που σας βολεύει να το παρακολουθήσετε. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

‎PHOTONET SPECIAL DAY‬: WORKSHOP ΜΕ ΘΕΜΑ “Φωτογράφιση Still Life

Ελάτε να γνωρίσετε τα μυστικά της επιτυχημένης φωτογράφισης Still Life, με όλα τα είδη φωτισμού studio, από τον καταξιωμένο δημιουργό Γιώργο Κούκο και να δημιουργήσετε το δικό σας portfolio!

Στο workshop θα μπορέστε να φωτογραφίσετε οι ίδιοι, υπό τις οδηγίες του και κατόπιν να εκτυπώσετε τις καλύτερες λήψεις σας!

Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί θα περιλαμβάνει τα τελευταίας γενιάς επαγγελματικά μοντέλα των εταιριών Αλεξάνδρου Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε. (τρίποδα, φώτα, φόντα) – Εpson (εκτυπωτές) – Sony (φωτογραφικές μηχανές).

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας!

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΧΩΡΟΣ: ΑΘΗΝΑ 11/5/14, Royal Olympic Athens Hotel
ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ: 2μμ & 5μμ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 ΛΕΠΤΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΕMAIL (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ): nexus@nexusmedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Free Workshops workshops
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!