Διαγωνισμός φωτογραφίας από τους Will και Matt Burrard-Lucas! Κέρδισε μία Canon EOS 60D!


Διαγωνισμός φωτογραφίας από τους Will και Matt Burrard-Lucas!  Κέρδισε μία Canon EOS 60D!

Τα αδέρφια Will και Matt Burrard-Lucas τα είχαμε γνωρίσει για τον πρωτότυπο τρόπο που τραβάνε φωτογραφίες άγριας φύσης εδώ!  Διοργανώνουν λοιπόν ακόμα ένα διαγωνισμό φωτογραφίας (είναι ο 6ος για την φετινή χρονιά) με θέμα αυτή την φορά: “Travel” (ταξίδι) και καλούν όλους τους φωτογράφους, οποιοδήποτε επιπέδου να πάρουν μέρος με τις καλύτερες ταξιδιωτικές φωτογραφίες τους!  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με το περισσότερο 3 φωτογραφίες!  Η ψηφιακή επεξεργασία επιτρέπεται σε λογικά πλαίσια, ενώ αποδεκτές είναι και οι φωτογραφίες HDR και πανόραμα.  Κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι 1024 pixel στην μεγαλύτερη πλευρά της και μικρότερη από 800 Kb!  Ο νικητής θα κερδίσει την φωτογραφία του εκτυπωμένη και καδραρισμένη σε διάσταση 16×24 και την δυνατότητα να κερδίσει μία Canon EOS 60D (ο νικητής για την 60D θα επιλεχτεί από τους συνολικά 6 νικητές όλων των διαγωνισμών που έγιναν φέτος).  Η αποστολή των φωτογραφιών γίνεται μέσω διαδικτύου εδώ!  Έχετε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να πάρετε μέρος!  Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 31 Ιανουαρίου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon EOS 60D
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!