ΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από τη φωτογραφική λέσχη Ηδύφως της Πάτρας


ΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από τη φωτογραφική λέσχη Ηδύφως της Πάτρας

IdifosΗ φωτογραφική λέσχη της Πάτρας ”ΗΔΥΦΩΣ” αποτελεί μία από τις πιο δραστήριες λέσχες φωτογραφίας της χώρας μας.  Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων διοργανώνει τις “ΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ’.  Δεκαπέντε ημέρες γεμάτες από φωτογραφία με εκθέσεις φωτογραφίας των μελών της, σεμινάρια φωτογραφίας και παρουσιάσεις για όλους και τον 2ο Φωτομαραθώνιο Πάτρας που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου.  Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη προσπάθεια που αξίζει την στήριξη όλων μας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ”ΗΔΥΦΩΣ” και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζουν τις ” ΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ”.

Από τις 17 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013 η πόλη της Πάτρας θα κινείται σε «ρυθμούς…φωτογραφικούς» και η τέχνη της φωτογραφίας θα έχει την τιμητική της.

Στις ημέρες αυτές θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  1. Έκθεση φωτογραφίας από τα μέλη της λέσχης με θέμα Mινιμαλισμός & Φωτογραφία” στην Αίθουσα της Αίγλης στη Veso Mare.
  1. Σεμινάρια βασικών γνώσεων φωτογραφίας από μέλη της λέσχης , σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για αυτήν την όμορφη τέχνη.

(Τόπος διεξαγωγής: Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο).

  1. Μεταφορά της έκθεσης φωτογραφίας της Φ.Λ.Π. ΗΔΥΦΩΣ που έγινε στην Στυμφαλία με έργα που επιλέχθηκαν από τον γνωστό Δάσκαλο Φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη , στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Ψυχαγωγίας ΙΝΤΕΑΛ. Εγκαίνια: Δευτέρα 27 Μαΐου στις 20:30 μ.μ.
  1. Οι καταξιωμένοι φωτογράφοι Αλέξανδρος Βρεττάκος (την Τετάρτη 22/5) και Βασίλης Ταγκούλης (την Παρασκευή 31/5) θα παρουσιάσουν την δουλειά τους. (Τόπος διεξαγωγής: Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο).

Και τέλος….ο

2ος Φωτομαραθώνιος Πάτρας.

8 ώρες, 8 θέματα, 8 φωτογραφίες.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 19 Μαΐου για να ξεχυθούμε μαζί στους δρόμους της πόλης να φωτογραφίσουμε και να κερδίσουμε όμορφα δώρα!!!

Έναρξη εκδηλώσεων και εγκαίνια της έκθεσης την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20:30 μ.μ στην Αίθουσα της Αίγλης .

Λήξη την Κυριακή 2 Ιουνίου με την βράβευση των νικητών του Φωτομαραθώνιου.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη

Πληροφορίες:

www.idifos.gr

http://www.patrasphotomarathon.gr/

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!