Έκθεση Φωτογραφίας “Photography With a Wink”


Έκθεση Φωτογραφίας “Photography With a Wink”

Heike Suhre
Έκθεση φωτογραφίας

Photography With a Wink

Εγκαίνια: Σάββατο 16 Απριλίου 20:00

Blank Wall Gallery
Υακίνθου 12 Κυψέλη τηλ. 694.3868.124 www.blankwallgallery.com

Επιμελητής: Μάρκος Δολόπικος

Διάρκεια Έκθεσης:
16 Απριλίου έως 22 Απριλίου 2016

Η Heike Suhre είναι μία φωτογράφος από την Ολλανδία που έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία για τη δουλειά της. Σπούδασε στην Ακαδημία των Τεχνών του Enschede στην Ολλανδία και έχει εκθέσει έργα της σε Ιταλία, Σκωτία, Γερμανία, Ολανδία, Ελλάδα, Καναδά, Μαρόκο και σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ. Επίσης δουλειά της έχει δημοσιευθεί σε πάνω από 500 περιοδικά ανά τον κόσμο.

Η ίδια λέει για τη δουλειά της που είναι προϊόν συνεργασίας και άλλων ειδικοτήτων που συνεργάζονται στη φωτογραφία, όπως μακιγιέρ, σκηνογράφων, και φυσικά μοντέλων:

«Κάθε φωτογραφία μου είναι μία σκηνή. Το φόντο, τα αντικείμενα, τα ρούχα, τα χτενίσματα δημιουργούν πληθωρικες ιστορίες.
Τα πάντα είναι ελαφρώς περιπλεγμένα έτσι ώστε ακόμα και τη δέκατη ή την εικοστή φορά που βλέπει κάποιος μία φωτογραφία αυτή να του προκαλεί ενδιαφέρον. Η ιστορία δεν τελειώνει ποτέ.
Οι ιστορίες μου είναι κοντά στην πραγματικότητα, αλλά φαίνονται εξωπραγματικές. Τα όνειρα και οι επιθυμίες για τα οποία δεν υπάρχει θέση στην καθημερινότητα, μεγενθύνονται, και παρουσιάζονται με τρόπο ακραίο. Περιφέρομαι ανάμεσα στην υπερβολή και την ομορφιά, τη σοβαρότητα και το γελοίο.»

Heike-Suhre-#-Edmond-1st

Heike-Suhre-#-Home

Η Heike θα παραβρίσκεται στα εγκαίνια της έκθεσής της στην Αθήνα μαζί με δύο από τα μοντέλα της για να παρουσιάσουν ένα σύντομο δρόμενο για τους θεατές της γκαλερί.

Είσοδος ελεύθερη
Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη: 18:30 – 21:00
Παρασκευή: 10:00 – 14:00
Σάββατο, Κυριακή: 19:00 – 21:30
Τρίτη: Κλειστά

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!