Photokina 2014


Photokina 2014

Η μεγαλύτερη έκθεση φωτογραφικών προϊόντων στην Ευρώπη περιλαμβάνει ο,τιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα στη σύγχρονη, ψηφιακή εποχή: νέα προϊόντα αλλά και καινοτόμες τεχνολογίες που σχετίζονται με τη λήψη, την αποθήκευση, την επεξεργασία, την εκτύπωση, την παρουσίαση και την αποστολή εικόνας ή βίντεο.

Στην 32η διοργάνωση που έγινε το 2012, 185.000 επισκέπτες από 166 χώρες του κόσμου επισκέφθηκαν τα περίπτερα των συνολικά 1158 εταιρειών (από 41 χώρες) που έδωσαν το παρόν εκεί. Εκτός από τη μεγάλη συμμετοχή αξίζει να σημειώσουμε ότι και το επίπεδο ικανοποίησης των επισκεπτών ήταν ιδιαίτερα υψηλό: το 93% δήλωσε τότε ότι θα πρότεινε σε συνεργάτες και συναδέλφους να παρακολουθήσουν την επόμενη Photokina του 2014. Ο καιρός λοιπόν πλησιάζει όλο και περισσότερο και όσο λιγοστεύουν οι μέρες αναμένουμε ανακοινώσεις από όλες τις μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εικόνας, και όχι μόνο.

Ας δούμε τι μας περιμένει στην Κολωνία από τις 16 έως τις 21 Σεπτεμβρίου:
photokina events: μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που συνδυάζουν την ενημέρωση με τη διασκέδαση και απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους
photokina pictures: προσεκτικά επιλεγμένες εκθέσεις φωτογραφίας από όλο τον κόσμο ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίσαμε την ανοιχτή έκθεση “Butterfly”, την έκθεση με τίτλο “The Largest Photoglobe in the World” και την επετειακή “125 Years of NATIONAL GEOGRAPHIC”
photokina contest: διαγωνισμοί φωτογραφίας που απευθύνονται στο κοινό της Γερμανία αλλά και σε φωτογράφους από όλο τον κόσμο και απονομές βραβείων
photokina city: σεμινάρια, workshops, φωτογραφικές εξορμήσεις, εκθέσεις και φωτογραφικές εγκαταστάσεις θα γεμίσουν την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της Photokina
photokina tv: καθημερινές, ζωντανές συνδέσεις με τους χώρους της έκθεσης σε WebTV format, συνεντεύξεις και αφιερώματα που δε θα αφήσουν κανένα έξω από τις εξελίξεις
photokina style: πλήθος αναμνηστικών αλλά και ένας διαγωνισμός για νέους σχεδιαστές

Παράλληλα, η εφαρμογή Matchmaking365 μας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε τις επαφές μας στη διάρκεια της έκθεσης και να οργανώσουμε την επίσκεψη μας αποτελεσματικά ώστε να ικανοποιήσουμε όλες τις επαγγελματικές μας ανάγκες.

Η έκθεση ξεκινάει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι:
-για τους εκθέτες: 9:00 έως 19:00
-για τους επισκέπτες: 10:00 έως 18:00
Μπορείτε να εξασφαλίστε το εισιτήριο σας online, ενώ υπάρχει σημαντική έκπτωση αν το αγοράσετε έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Συμβουλευτείτε το σχετικό τιμοκατάλογο και κάντε τις αγορές σας εδώ.

Δείτε μια σύντομη παρουσίαση της Photokina 2012:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photokina
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!