Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας: Σεμινάριο πορτραίτου και παρουσίαση στην ΕΤ3


Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας: Σεμινάριο πορτραίτου και παρουσίαση στην ΕΤ3

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο περιβαλλοντικού πορτραίτου της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας, τις δράσεις της οποίας θα δούμε σε αφιέρωμα στην ΕΤ3.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου.

Την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε εξωτερική φωτογράφηση από μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας για το σεμινάριο περιβαλλοντικού πορτραίτου. Τα καντούνια και η μοναδική αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης της Κέρκυρας (Μνημείο Unesco) δημιούργησαν το κατάλληλο σκηνικό για τις θεματικές λήψεις.

Μέλη του συνεργείου της νέας εκπομπής της ΕΤ3 «24 Ώρες στην Ελλάδα» κινηματογράφησαν την δραστηριότητα και όπως είναι φυσικό έμειναν κατενθουσιασμένοι από την όλη παρουσία της Λέσχης.

Στην παρουσιάστρια της εκπομπής της ΕΤ3 Μαρία Μησσήν έδωσε συνέντευξη επί τόπου ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας, Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ίδρυση και το σκοπό της Λέσχης καθώς και για τους λόγους που η φωτογραφία είναι ένα μέσο με το οποίο μπορείς να δείξεις στον υπόλοιπο κόσμο πράγματα που μόνο εσύ μπορείς να δεις.

Το επεισόδιο της εκπομπής που αφορά και την Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας αναμένεται να παρουσιαστεί από την ΕΤ3 αρχές Ιανουαρίου 2017. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ για την δράση.

Φωτογραφία: Βασίλης Δουκάκης
Μοντέλο: Σπύρος Ασωνίτης

20161129_8545

20161129_8540

20161129_8537

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!