Νέα grips για τις Fujifilm X μηχανές από τη PhotoMadd


Νέα grips για τις Fujifilm X μηχανές από τη PhotoMadd

Η PhotoMadd κατασκευάζει grips για τις μηχανές της Fujifilm, που ανήκουν στη σειρά X.
Τα grips είναι από αλουμίνιο και βγαίνουν για τις Fujifilm X100, X100s, X-E1 και X-Pro1. Αποτελούνται από πλαίσιο που μπαίνει στη βάση της μηχανής, δίνουν πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια των μηχανών και ελεύθερη πρόσβαση στην υποδοχή της κάρτα μνήμης και της μπαταρίας και είναι συμβατά με τις κεφαλές τριπόδου του συστήματος Arca Swiss.
Μπορείτε να τα βρείτε προς 99£ στην ιστοσελίδα της εταιρείας (+11£ τα μεταφορικά για Ελλάδα), εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!