Eγκαίνια της έκθεσης “Home” του Photometria Festival στην Budapest Projekt Galeria


Eγκαίνια της έκθεσης “Home” του Photometria Festival στην Budapest Projekt Galeria

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Home” και οι δράσεις του Photometria Festival στην Budapest Projekt Galeria στo πλαίσιο του Budapest Photo Festival 2017.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 18:00, τιμώντας με την παρουσία τους την διοργάνωση, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουδαπέστη κύριος Δημήτριος Λέτσιος, ο Πρέσβης της Κύπρου στη Βουδαπέστη κύριος Αντώνιος Θεοχάρους, ο Παΐσιος Αρχιμανδρίτης, Πρωτοσύγκελλος, ο κύριος Παναγιώτης Παπουτσής συνιδρυτής του Photometria International Photography Festival, το προσωπικό της Ελληνικής πρεσβείας και μέλη της Ελληνικής κοινότητας στη Βουδαπέστη.

Την ομιλία άνοιξε η διευθύντρια του Budapest Photo Festival κυρία Szilvia Mucsy δίνοντας τον λόγο στον Έλληνα Πρέσβη κύριο Δημήτριο Λέτσιο και στον κύριο Παναγιώτη Παπουτσή.

Photometria

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 5η Απριλίου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βουδαπέστη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια καλύφθηκαν τηλεοπτικά από την δημόσια τηλεόραση της Ουγγαρίας.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν Portfolio Reviews στην Budapest Projekt Galeria και το Photometria εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Παπουτσής όπου μελέτησε συνολικά 19 portfolios Ούγγρων φωτογράφων.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο φεστιβάλ, εκτός από την ανταλλαγή εκθέσεων, είναι η επιλογή ενός από τους 19 συμμετέχοντες των portfolio reviews, για ατομική έκθεση στο πλαίσιο του Photometria Festival 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photometria Photometria Festival
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!