Σεμινάριο φωτογραφίας “Ζωγραφίζοντας με το φως”


Σεμινάριο φωτογραφίας “Ζωγραφίζοντας με το φως”

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

PHOTONETSTUDIES‬: “ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ”
1. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Το σεμινάριο με μια ματιά
• Εισηγητής: Γιώργος Κούκος
• Έναρξη μαθημάτων: 7/3/15
• Ημέρες διεξαγωγής: Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Mαρτίου 2015, ώρα έναρξης 12μμ
• Διάρκεια Σεμιναρίου: 8 ώρες (Δύο τετράωρες συναντήσεις)
• Κόστος συμμετοχής: 100€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 23% ΦΠΑ)
• Εγγραφές: καθημερινά πλην Σαβ.-Κυρ. (10πμ-4μμ) στο τηλέφωνο 2108320834
Περιγραφή
Διήμερο σεμινάριο, πάνω στην χρήση όλων των εξειδικευμένων συστημάτων φωτισμού (οπτικές ίνες διαφόρων τύπων και λοιπές φωτιστικές κατασκευές) που δίνουν την δυνατότητα, να “‘ζωγραφίσουμε με το φως” είτε για να πετύχουμε αποτελέσματα αδύνατα με τα παραδοσιακά φωτιστικά, είτε για να εξασφαλίσουμε εντυπωσιακά εφέ.
Συχνά χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες τεχνικές για να συμπληρώσουμε τις αδυναμίες του κλασικού φωτισμού. Την εποχή του φιλμ, ήταν ελάχιστα διαδεδομένες, λόγω των δυσκολιών και της έλλειψης δυνατότητας να επαναληφθεί το αποτέλεσμα. Σήμερα, με την ευκολία της άμεσης προεπισκόπησης που προσφέρουν οι ψηφιακές μηχανές, οι τεχνικές αυτές έχουν την δυνατότητα να εξελιχτούν σε σημαντικό κομμάτι της δημιουργικής κα καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Υπάρχουν ειδικά τεχνάσματα που βοηθούν στην λήψη, τα οποία θα διδαχτούν στο σεμινάριο.
2. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Το εργαστήριο με μια ματιά
• Εισηγητής: Γιώργος Κούκος
• Έναρξη μαθημάτων: 14/3/15, ώρα έναρξης 12μμ
• Ημέρες διεξαγωγής: Θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης των συμμετεχόντων με τον εισηγητή
• Διάρκεια Σεμιναρίου: 20 ώρες (τέσσερις πεντάωρες συναντήσεις)
• Κόστος συμμετοχής: 160€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 23% ΦΠΑ)
• Εγγραφές: καθημερινά πλην Σαβ.-Κυρ. (10πμ-4μμ) στο τηλέφωνο 2108320834
Περιγραφή
Στο εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του παραπάνω σεμιναρίου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν πείρα στη δημιουργία εικόνων όπου το φως θα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο.
Oι λήψεις που θα πραγματοποιηθούν, θα είναι κατάλληλες για επαγγελματική χρήση ή για δημιουργία καλλιτεχνικού portfolio. Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν σε ομάδες, χρησιμοποιώντας όλον τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει το στούντιο, με τη συνεχή καθοδήγηση του εισηγητή Γ. Κούκου, ο οποίος διαθέτει μοναδική εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος.
Ο εισηγητής
Ο Γιώργος Κούκος ασχολείται με τη φωτογραφία επί 40 χρόνια ως επαγγελματίας δημιουργός και 21 ως καθηγητής. Ειδικεύεται στη διαφημιστική φωτογραφία, με έμφαση στη βιομηχανία επίπλων. Διαθέτει ένα στούντιο 900 τ.μ. που φτιάχτηκε για να καλύψει τις σχετικές ανάγκες των πελατών του: διαθέτει δυνατότητα κατασκευής – φιλοξενίας σκηνικών και ταυτόχρονης λειτουργίας πολλών σετ. Πέρα από τα έπιπλα, φωτογραφίζει και άλλα διαφημιστικά θέματα: αυτοκίνητα, φαγητά, ποτά, μηχανήματα, δερμάτινα είδη. Ενδεικτικά δείγματα πρόσφατων δουλειών του, μπορείτε να δείτε εδώ: http://studiokoukos.wordpress.com/
• ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ+ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΜΟΝΟ 200€!
Στις φωτογραφίες του Γ. Κούκου που δημοσιεύουμε, έχουν χρησιμοποιηθεί οι τεχνικές που θα διδαχτούν στο σεμινάριο και το εργαστήριο.

1

2

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo seminars Photonet
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!