Δείτε τις φωτογραφίες του Steve McCurry από το τελευταίο Kodachrome


Δείτε τις φωτογραφίες του Steve McCurry από το τελευταίο Kodachrome

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε δείξει το μικρό ντοκιμαντέρ με τον Steve McCurry να χρησιμοποιεί το τελευταίο ρολό Kodachrome. Αν δεν το είχατε δει, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Αν είσαστε περίεργοι να δείτε τις εικόνες που έκανε ο Steve με το φιλμ δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στην ιστοσελίδα του εδώ.  Παρατηρώντας προσεκτικά μπορείτε να δείτε πόσο θαυμάσια ο Steve χρησιμοποιεί τον φυσικό φωτισμό (ειδικά στις εικόνες του από την Ινδία).

Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται από τους κορυφαίους φωτογράφους αυτή την στιγμή στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    πολύ ωραίο θέμα. αφορά κάθε φωτογράφο οποιουδήποτε επιπέδου

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!