Ρυθμίστε το menu Photoshop Performance για απόδοση στο 100% (Photoshop Tutorials)


Ρυθμίστε το menu Photoshop Performance για απόδοση στο 100% (Photoshop Tutorials)

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να αποφασίσετε όταν δουλεύετε με τον απαιτητικό χώρο της επεξεργασίας εικόνας είναι ο Η/Υ που θα χρησιμοποιήσετε.
Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στην επιλογή Mac ή Windows (μεγάλη συζήτηση χωρίς τελειωμό) αλλά στην επιλογή του Hardware που θα σας επιτρέπει να δουλεύετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να σπάνε τα νεύρα σας.
Από την εμπειρία μας θα σας πούμε ότι πολύ σημαντικό ρόλο εκτός από τον επεξεργαστή του Η/Υ σας, παίζει το πόσα GB RAM μνήμης έχετε στη διάθεση σας και θα σας προτείναμε να έχετε τουλάχιστον 4 GB. Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να εγκαταστήσετε όσο περισσότερα αντέχει η τσέπη σας. Επίσης η παρουσία μίας κάρτας γραφικών θα βοηθούσε αρκετά (χωρίς να είναι απαραίτητη 100%).

Ξεπερνώντας το Hardware που θα επιλέξετε τελικά, στο video που ακολουθεί ελάτε να δούμε μαζί τι επιλογές πρέπει να κάνετε μέσα στο Adobe Photoshop ώστε να το βοηθήσετε να λειτουργεί στο 100%. Οι περισσότερες επιλογές έχουν εφαρμογή στις τελευταίες εκδόσεις του προγράμματος και μπορείτε να πειραματιστείτε για να βρείτε τις ιδανικές ρυθμίσεις για τον Η/Υ σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Τριανταφυλλου Γιωργος | 19 Μαΐου 2014 στις 12:33

    Καλημερα & καλη εβδομαδα.Συγχαρητηρια & παλι.Ενημερωνομαι συνεχεια,,,

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!