Έρχεται το Photoshop World 2014


Έρχεται το Photoshop World 2014

Είναι μια διοργάνωση που στόχο έχει να σας δώσει τα εφόδια για να εξελίξετε τις δεξιότητές σας καθώς κινείται γύρω από τον άξονα της φωτογραφίας και ειδικότερα του Photoshop. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 100 διαφορετικά σεμινάρια ανάλογα με τις γνώσεις και τις προσδοκίες σας και να προσαρμόσετε τις γνώσεις στα μέτρα σας. Εδώ θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα. Το συνέδριο είναι κατανεμημένο σε 8 θεματικές ενότητες, από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε και να παρακολουθήσετε όποια τμήματα επιθυμείτε:
Photoshop Skills
Creative Cloud/Graphics
Lighting
Business
Lightroom
Photography Techniques με χορηγό την Canon
Photoshop For Photographers
Beginners 101

Παράλληλα, στις 7 Απριλίου μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη του συνεδρίου μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια επιπλέον workshops για τα οποία χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστή προ-εγγραφή. Το διδακτικό επιτελείο αποτελείται από σημαντικά ονόματα του χώρου όπως είναι οι Scott Kelby, Joe McNally, Dave Black, Joel Grimes, Matt Kloskowski, Jay Maisel, Bryan Hughes, Julieanne Kost και πολλοί ακόμα.

Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο διαφοροποιείται ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής σας: έως τις 1 Μαρτίου το εισιτήριο κοστίζει 595 δολάρια (για όλο το τριήμερο) ενώ η τιμή ανεβαίνει στα 699 δολάρια (για όλο το τριήμερο) έως τις 4 Απριλίου. Η είσοδος για μία μέρα παραμένει σταθερή στα 249 δολάρια ανεξάρτητα με την ημερομηνία εγγραφής. Υπάρχουν διάφορες εκπτώσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ και στησυνέχεια μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας.

Παράλληλα με το συνέδριο υπάρχει η έκθεση με ελεύθερη είσοδο για όλους και για τις τρεις μέρες. Εκεί μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα νέα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τις εξελίξεις στον τομέα της σχετικής τεχνολογίας. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ευκαιρίες και εκπτώσεις στα βιβλία των φωτογράφων-εκπαιδευτών του συνεδρίου που θα βρείτε στο βιβλιοπωλείο της διοργάνωσης. Στα πλαίσια της έκθεσης θα υπάρξουν επίσης κάποιες επιδείξεις από τους εκπαιδευτές του συνεδρίου, με ελεύθερη είσοδο. Τέλος μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στα special events της διοργάνωσης.

Δείτε μια μικρή παρουσίαση του Photoshop World:

Και μερικά στιγμιότυπα από το Photoshop World του 2013:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Expo Photoshop World Show

Πηγή:

Photoshop World
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!