Το Photosphere πάει Θέατρο: Φωτογράφιση θεατρικών παραστάσεων στην Πάρο


Το Photosphere πάει Θέατρο: Φωτογράφιση θεατρικών παραστάσεων στην Πάρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας “Photosphere” συνεχίζει τις δράσεις του με την εκδήλωση “Το Photosphere πάει Θέατρο”.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας “Photosphere”, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτμο με μεγάλη επιτυχία, θέλοντας να είναι ενεργό και να έχει παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, ανακοινώνει στους φίλους φωτογράφους τη νέα δράση με τίτλο:

“Το Photosphere πάει Θέατρο”

Η δράση αφορά την φωτογράφιση θεατρικών παραστάσεων στην Πάρο, από τις 5 έως 15 Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η 29η μεγάλη ετήσια Συνάντηση των Ερασιτεχνικών Θιάσων του Αιγαίου.

Tο Photosphere, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (ΟΕΘΑ), που για 29 χρόνια, διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία και συνεχή εξέλιξη, τον θεσμό της Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, και την στήριξη της Οργανωτικής Επιτροπής Πάρου, σας προσκαλούν να ζήσετε ένα δεκαήμερο με 28 θεατρικές παραστάσεις, πολλές εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις, με προνομιακές διευκολύνσεις και τιμές φιλοξενίας στους φωτογράφους που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Η Συμμετοχή στην δράση είναι δωρεάν!

Ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία και πάρτε μέρος με τις καλύτερες φωτογραφίες σας στην ομαδική έκθεση που θα ακολουθήσει!

Δείτε το πρόγραμμα της 29ης Συνάντησης http://aegeantheatre.gr/29-synantisi-paros-2017/ και δηλώστε την συμμετοχή σας στο info@photosphere.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τους όρους συμμετοχής: https://www.facebook.com/photospherefestival/posts/936463739825066

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photosphere Photosphere Festival
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!