Photovision 2015, το pttlgr χορηγός επικοινωνίας στην μεγαλύτερη έκθεση imaging


Photovision 2015, το pttlgr χορηγός επικοινωνίας στην μεγαλύτερη έκθεση imaging

Είναι μεγάλη μας χαρά αλλά και τιμή να αποτελούμε έναν από τους χορηγούς επικοινωνίας της Photovision και φυσικά σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε την έκθεση για να δείτε από κοντά τις φωτογραφικές εξελίξεις και τα events που θα παρουσιαστούν.

Η ενδέκατη Photovision θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το μετρό “Ανθούπολη”.

Το ωράριο της έκθεσης είναι:
– Παρασκευή 20 Μαρτίου 16:00 – 21:00
– Σάββατο 21, Κυριακή 22 Μαρτίου 11:00 – 21:00
– Δευτέρα 23 Μαρτίου 11:00 – 21:00

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι εφικτή με metro (στάση «ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ») αλλά και με λεωφορειακές γραμμές, στάση «Εκθεσιακό Κέντρο» και «Μετρό Ανθούπολη» ακριβώς μπροστά στην είσοδο της Photovision 2015 και φυσικά με Ι.Χ. από την Εθνική Οδό, έξοδος Περιστέρι (νότια) προς οδ. Εθν. Μακαρίου.

Μετά από την πετυχημένη παρουσία και κάλυψη της Photokina 2014, το pttlgr θα αναλάβει να σας μεταφέρει το κλίμα της αντίστοιχης ελληνικής έκθεσης καθώς και όλα τα νέα φωτογραφικά προϊόντα που θα δούμε στα booth των φωτογραφικών εταιρειών και των ελληνικών αντιπροσωπειών τους.

Η Photovision πραγματοποιείται από το 1995 σταθερά κάθε δύο χρόνια και το pttlgr θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά χορηγός επικοινωνίας.

Θα σας δούμε στους διαδρόμους της Photovision 2015!

Διαδώστε την φωτογραφική γνώση.

Η ομάδα του pttlgr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

photovision Photovision 2015 pttlgr

Πηγή:

Photovision
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!