Photovision και Image & Tech Expo: Έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου τον Απρίλιο του 2019


Photovision και Image & Tech Expo: Έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου τον Απρίλιο του 2019

Σε μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον φωτογραφικό χώρο της χώρας μας, οι διοργανωτές των εκθέσεων Photovision και Image & Tech Expo ανακοίνωσαν την διοργάνωση κοινής έκθεσης για το 2019.

Μετά τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα που είχαμε όλοι μας για τις δύο παράλληλες εκθέσεις σε Μαρούσι και Π.Φάληρο το 2017, φαίνεται ότι οι άνθρωποι του χώρου άκουσαν τους φωτογράφους και προχωράνε από κοινού σε μία προσπάθεια που επικροτούμε όλοι και αναμένουμε να είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας.

Το pttlgr εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια αυτή και θα είναι εκεί (όπως τα τελευταία 8 χρόνια) για να σας μεταφέρει τον παλμό της!

PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo

Δύο Εκθέσεις Μαζί!

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρήσεων Imaging της χώρας μας που εκπροσωπούνται από τον ΣΕΚΑΦ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων & Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών & Συστημάτων Εικόνας) η στρατηγικής σημασίας συνεργασία του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος και της εταιρίας BE BEST και για την συνδιοργάνωση της μεγαλύτερης έκθεσης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα στο χώρο της εικόνας και των νέων τεχνολογιών.

Η εταιρία BE BEST διοργανώτρια της IMAGE & TECH expo αλλά και πολλών ακόμα μεγάλων επαγγελματικών εκθέσεων, μεταξύ άλλων η ERGO MARATHON expo, ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, INFACOMA, AQUATHERM, ART ATHINA, ATHENS HALF MARATHON expo, και το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος, διοργανωτής της PHOTOVISION, της μεγαλύτερης και μακροβιότερης έκθεσης Imaging της χώρας που πραγματοποιείται σταθερά από το 1995 με 12 επιτυχημένες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, συνένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο την δημιουργία μίας έκθεσης τεχνολογίας και συστημάτων εικόνας όπως την έχει οραματιστεί ο ευρύτερος κλάδος της χώρας μας.

Η έκθεση θα τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ ενώ θα διεκδικήσει και την υποστήριξη πολλών ακόμη Οργανώσεων και Φορέων του κλάδου αλλά και των Συν-αρμόδιων Υπουργείων και Υπηρεσιών.

Για την διεξαγωγή της έκθεσης επιλέχθηκε ο στρατηγικά λόγω τοποθεσίας και αποδεδειγμένης λειτουργικότητας χώρος των εγκαταστάσεων του Εκθεσιακού – Συνεδριακού Κέντρου HELEXPO MAROUSI, και οι ημερομηνίες από 5 έως 7 Απριλίου 2019.

Στόχος της έκθεσης είναι να καλύψει δυναμικά όλους τους τομείς της εφαρμοσμένης υψηλής τεχνολογίας Imaging, που πλέον είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την καθημερινότητά μας, την επαγγελματική μας ζωή, τον οικιακό μας χώρο αλλά και τα χόμπι και την δημιουργικότητά μας.

Επίσης, όπως έχει καθιερωθεί και από τις προηγούμενες διοργανώσεις, η νέα μεγάλη έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιμορφωτικό και πολιτιστικό παράλληλο πρόγραμμα, αποδεικνύοντας την σταθερή προσήλωση του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος και της BE BEST στο όραμα για την πραγματοποίηση της κορυφαίας έκθεσης στην Ελλάδα για τη φωτογραφία, το βίντεο, το printing και τις τεχνολογίες του μέλλοντος, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία στο μαγικό χώρο της εικόνας και της νέας ψηφιακής εποχής!

Σας ευχαριστούμε!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!