PhotoVision EXPOsed


PhotoVision EXPOsed

Η ιστοσελίδα PhotoVision διοργανώνει εκπαιδευτικά webinars με ο,τιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει το σύγχρονο φωτογράφο, τα τελευταία 16 χρόνια. Ανάμεσα στους ομιλητές θα συναντήσετε μερικούς από τους κορυφαίους φωτογράφους παγκοσμίως.

Αυτή την εποχή και μέχρι τις 15 Απριλίου 2014 κάνει ένα μεγάλο δώρο σε όλους μας. Προβάλει σε συνεχή ροή περισσότερα από 800 webinars από τη συλλογή της και μας δίνει τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουμε δωρεάν. Βρείτε το θέμα που σας ενδιαφέρει και αναζητήστε το στις 23 μεγάλες κατηγορίες της PhotoVision ή απλά περιηγηθείτε στο σύνολο των webinars και βρείτε αυτό που σας κάνει κλικ. Τα επεισόδια ανανεώνονται κάθε εβδομάδα.
Αυτές είναι οι 23 διαθέσιμες κατηγορίες:
– New Arrivals
– Family
– HS Seniors
– Children
– Newborn/Infant
– Wedding
– Engagement
– Maternity
– Fashion/Models
– Other Portraiture
– Location Lighting
– Studio Lighting
– Lighting Basics
– Marketing
– Charity Marketing
– Sales
– Studio Design
– Business
– Workflow
– Image Enhancement
– Other
– Boudoir
– Commercial Fine Art

Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω streaming σε όποια συσκευή επιλέξετε καθώς υπάρχει η δυνατότητα για computer, Apple mobile (iphone ή ipad) ή συσκευές Android.

Παράλληλα υπάρχουν και σημαντικά προνόμια στην περίπτωση που αποφασίσετε να γίνετε συνδρομητής:
– αν επιλέξετε την ετήσια συνδρομή έχετε 40 δολάρια έκπτωση, ενώ
– αν επιλέξετε τη μηνιαία συνδρομή ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν.

Τέλος, μπορείτε να διεκδικήσετε κάποια από τα δώρα των κορυφαίων εταιριών του χώρου, συνολικής αξίας 40.000 δολαρίων. Ανάμεσα στα άλλα ξεχωρίσαμε 2 Canon EOS 5D Mark III, τριπόδια της B&H, εξοπλισμό στούντιο από τη Westcott και πολλά άλλα. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στο διαγωνισμό κάθε μέρα έως τις 15 Απριλίου (με όριο μία συμμετοχή ανά ημέρα). Δε χρειάζεται εγγραφή, αρκεί να δηλώσετε τα στοιχεία και το email σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Free Webinars Giveaways

Πηγή:

PhotoVision
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!