PhotoZoom Pro 6, νέα έκδοση του ειδικού λογισμικού για αλλαγή μεγέθους εικόνων


PhotoZoom Pro 6, νέα έκδοση του ειδικού λογισμικού για αλλαγή μεγέθους εικόνων

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία S-Spline Max η οποία διατηρεί την καθαρότητα των άκρων, την οξύτητα και τις λεπτομέρειες μίας εικόνας, είτε θέλουμε να την μεγεθύνουμε, είτε θέλουμε να την σμικρύνουμε. Επιπλέον η εμφάνιση artifacts και θορύβου διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα.
Το PhotoZoom Pro 6 παρέχει αυτόματες ρυθμίσεις για τις αλλαγές στο μέγεθος μίας εικόνας, ρυθμίσεις που μπορούν να παραμετροποιηθούν από τον χρήστη, ενώ το σημαντικό είναι ότι επιτρέπει την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών εικόνων (batch processing).
Λειτουργεί ως standalone λογισμικό ή ως πρόσθετο (plugin) για τα Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Corel PHOTO-PAINT και Corel PaintShop Pro.

Το PhotoZoom Pro 6 διατίθεται για Windows και Mac OS (και στην ελληνική γλώσσα) και πωλείται στην τιμή των 169 ευρώ. θα το βρείτε εδώ.
Υπάρχει και δοκιμαστική έκδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, με τον περιορισμό ότι οι εικόνες που δημιουργούνται έχουν υδατογράφημα. Θα την βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

BenVista
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!