Το Pinterest λέγεται ότι είναι σε συνομιλίες για την απόκτηση της εφαρμογής VSCO

Φαίνεται ότι η γνωστή πλατφόρμα Pinterest έχει στόχο να αγοράσει την εφαρμογή VSCO.
Η εφαρμογή VSCO, η οποία πρόσφατα εξαγόρασε την εφαρμογή Trash, έχει αξία που υπολογίζεται ότι είναι στα 550 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πρόσφατα κατάφερε να λάβει χρηματοδότηση 90 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η Julie Inouye, εκπρόσωπος της VSCO, δήλωσε ότι η εταιρεία επικεντρώνετε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της. «Συναντιόμαστε πάντα με διαφορετικές εταιρείες σε όλο τον δημιουργικό χώρο ανά πάσα στιγμή και δεν συζητάμε για φήμες ή εικασίες».
Η VSCO, μια 10χρονη startup, είναι μια εφαρμογή για επεξεργασία και κοινή χρήση εικόνων και βίντεο. Το 2019, έγινε δημοφιλής εξαιτίας μίας ομάδας Generation Z που έγινε γνωστή ως «VSCO girls», τα οποία ήταν γνωστά για τη χρήση Crocs και την χρήση Hydro Flasks. Η ιδέα των κοριτσιών VSCO έγινε viral, εμπνέοντας μίμηση, κοροϊδία, memes και κοστούμια αποκριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η VSCO έχει 100 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ πάνω από δύο εκατομμύρια είναι συνδρομητές επί πληρωμή.
Από την άλλη το Pinterest πρόσθεσε 100 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες πέρυσι και τώρα έχει συνολικά 450 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες.
Μένει να δούμε αν τελικά θα έχουμε συμφωνία.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Το σπίτι του Ansel Adams στο Σαν Φρανσίσκο βγήκε προς πώληση για 5,45 εκατομμύρια δολάρια!
- Σε δημοπρασία η Bentley του Helmut Newton (δώρο ένα φωτογραφικό βιβλίο 34 κιλών), αναμένεται να ξεπεράσει το 1.5 εκατομμύριο δολάρια
- Νέο Firmware για τη Sony a7 IV
- Στις 5 Οκτωβρίου η SIGMA θα ανακοινώσει ένα νέο προϊόν!
- Νέο Firmware για τη Nikon Z 5
- The Guardian: Επέλεξε τις πιο σημαντικές φωτογραφίες στην Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια (ανάμεσα τους και δύο από την Ελλάδα)