Η Κωνσταντινούπολη μέσα από ένα Hyperlapse video που θα σας αφήσει άφωνους

Είναι κατά τη γνώμη μας μία από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο και ένας από τους καλύτερους φωτογραφικούς προορισμούς στη γειτονιά μας.

Η Turkish Airlines δημοσίευσε στο YouTube ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Hyperlapse video από την Πόλη και αξίζει και τα 2 περίπου λεπτά που θα διαθέσετε για να το δείτε.

Δημιουργός ο Rob Whitworth, τον οποίο είχαμε δει στο παρελθόν με κάτι ανάλογο για την Kuala Lumpur.

O Rob χρειάστηκε περίπου 295 ώρες (σε μία περίοδο 6 εβδομάδων) για τις λήψεις του και περίπου 278 ώρες για να επεξεργαστεί τις 71.000 φωτογραφίες που τράβηξε σε RAW αρχεία.

Δείτε εδώ το video με πλάνα από την δημιουργία του video.


Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα

Luminar - Λογισμικό Επεξεργασίας φωτογραφιών

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!