Ανακοινώθηκε το Pixeluvo και για Linux


Ανακοινώθηκε το Pixeluvo και για Linux

To Pixeluvo είναι ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα το οποίο έρχεται να δώσει και στους χρήστες Linux την δυνατότητα να έχουν ένα ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας.

Το περιβάλλον εργασίας του Pixeluvo είναι απλό και εύκολο στη χρήση και τα εργαλεία που περιλαμβάνονται προσφέρουν στους χρήστες πλήρη έλεγχο.

Ένας υψηλής ακρίβειας επεξεργαστής εικόνας επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν RAW αρχεία από τις μηχανές των περισσότερων κατασκευαστών. Ανάμεσα σε αυτά που ο χρήστης μπορεί να ελέγξει είναι η έκθεση, η απόδοση και η τονικότητα των χρωμάτων, καθώς επιτρέπει την χρήση μη καταστροφικής επεξεργασίας με layers, masks και adjustment layers. Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα χρήσης φίλτρων και εφέ.

Όποιος χρήστης του Linux ενδιαφέρεται να μάθει να το χειρίζεται, μπορεί να παρακολουθήσει τα tutorials, τα οποία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα.

Εκτός του γεγονότος ότι το Pixeluvo διατίθεται σε μια προσιτή τιμή, είναι και μια πάρα πολύ καλή εναλλακτική λύση του Photoshop για ερασιτέχνες φωτογράφους.

Την τελευταία έκδοση του Pixeluvo (Version 1.5) για Linux μπορείτε να κατεβάσετε ως δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών από εδώ ή να αγοράσετε το Pixeluvo Full Version στην τιμή των 32 Ευρώ από εδώ.

Με την αγορά του προγράμματος, σας παρέχεται πλήρης υποστήριξη και δίχως καμία επιπλέον χρέωση έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αναβάθμιση έως την έκδοση 1.99.

Το Pixeluvo είναι επίσης συμβατό με τις εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων Windows XP, Vista, Windows 7 και Windows 8.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Pixeluvo

Πηγή:

Pixeluvo
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!