Το Pixentu είναι το νέο και πιο λειτουργικό jacket για φωτογράφους


Το Pixentu είναι το νέο και πιο λειτουργικό jacket  για φωτογράφους

Ένα νέο επαναστατικό jacket (μπουφάν) για φωτογράφους παρουσιάζεται μέσα από την πλατφόρμα KickStarter.

Πρόκειται για το Pixentu το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται από φωτογράφους σε διάφορες περιστάσεις.

Διαθέτει ειδικές θήκες για κάρτες μνήμης, μπαταρίες, φιλμ, γυαλιά και κινητό. Επιπλέον έχει θήκες ειδικά για τη μηχανή και για δύο φακούς, αλλά και για ένα μικρό τριποδάκι.

Ακόμα έχει μυστική τσέπη για χρήματα και κάρτες, θήκη για κλειδιά, ενώ υπάρχει μέχρι και ειδική θήκη για tablet.

Το Pixentu είναι αδιάβροχο με ειδική προέκταση για να καλύπτει τη μηχανή κατά τη λήψη.

Θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις, το Street Photography, το Outdoor και το Travel Blazer (με αφαιρούμενα μανίκια για να γίνεται γιλέκο).

Θα είναι διαθέσιμο σε μπλε ή μαύρο χρώμα και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε στην τιμή των 112 ευρώ από την KickStarter (με έκπτωση 50% από την τιμή που θα έχει στην αγορά), εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Pixentu
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!