Πρόβλημα χρήσης του νέου Panasonic LUMIX S 20-60mm F3.5-5.6 με τη SIGMA fp

Η SIGMA ανακοίνωσε ότι εντόπισε πρόβλημα κατά τη χρήση του νέου φακού Panasonic LUMIX S 20-60mm F3.5-5.6 με τη SIGMA fp.

Όταν η ρύθμιση Vignetting εντός της λειτουργίας Lens Optics Correction της fp έχει οριστεί σε «αυτόματη», η λήψη DNGs ή CinemaDNGs με εστιακό μήκος 20 mm και τιμή διαφράγματος F3.5 ενδέχεται να εμφανίζει λευκές γωνίες όταν ανοίγει σε κάποιο λογισμικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η SIGMA ετοιμάζει Firmware για την SIGMA fp που θα λύνει το πρόβλημα και μέχρι τότε θα πρέπει να μην χρησιμοποιείται η παραπάνω ρύθμιση.


Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα

Luminar - Λογισμικό Επεξεργασίας φωτογραφιών

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!