Το Pocketskater2 είναι ένα Camera Dolly που χωράει στην τσέπη σας


Το Pocketskater2 είναι ένα Camera Dolly που χωράει στην τσέπη σας

Ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται sliders για λήψη βίντεο, τις φορές που θα πρέπει να γίνει περιστροφική κίνηση, η χρήση dolly είναι μονόδρομος. Επίσης τα sliders είναι βαριά και ογκώδη οπότε χρειάζεται να μεταφερθούν με έξτρα τσάντα.

Το Pocketskater2 με το μικρό του μέγεθος έρχεται να δώσει λύση σε αυτές τις περιπτώσεις. Με βάρος μόλις μισό κιλό και διαστάσεις 55x127x47 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο, μπορεί να χωρέσει σε μια μικρή τσάντα μαζί με τη φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα. Μπορεί να δεχτεί εξοπλισμό μέχρι 2.5 κιλά, η κεφαλή περιστρέφεται 360 μοίρες, η διάμετρος των τριών τροχών είναι 39 χιλιοστά, ενώ η μέγιστη και ελάχιστη απόσταση από το έδαφος μέχρι και τη βάση της μηχανής, είναι 140 και 77 χιλιοστά αντίστοιχα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, για να επιτύχει περιστροφική κίνηση μπορούν να στρίψουν οι δύο από τους τρεις τροχούς. Επίσης η κεφαλή, πέρα από την περιστροφή, μπορεί να κινηθεί και στον κάθετο άξονα, ενώ υπάρχει και μηχανισμός που μπορεί να αλλάξει το κέντρο βάρους του συστήματος, σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί μεγαλύτερος και βαρύτερος φακός.

Και για αυτούς που χρησιμοποιούν smartphones για τη λήψη βίντεο, το Pocketskater2 μπορεί να δεχτεί smartphone όταν είναι διπλωμένο.

Το Pocketskater2 κοστίζει 250 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της edelkrone.

PocketSkater2-2

PocketSkater2-3

PocketSkater2-4

PocketSkater2-5

PocketSkater2-6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

edelkrone
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!