Αναβάθμιση Firmware για την Canon EOS R3

Νέο Firmware από την Canon για την mirrorless κάμερα της, Canon EOS R3.
Το νέο Firmware, 1.4.1 προσφέρει τα εξής:
- Προσθέτει υποστήριξη για το Speedlite EL-5.* *Η αυτόματη ρύθμιση της έντασης φωτός της βοηθητικής δέσμης AF δεν υποστηρίζεται.
- Προσθέτει το [Register people priority] στο μενού της κάμερας. Τα προεγγεγραμμένα άτομα μπορούν πλέον να ανιχνεύονται και να παρακολουθούνται με προτεραιότητα.** ** Αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην λειτουργεί εάν τα πρόσωπα είναι πολύ μικρά για ανίχνευση, σε προφίλ ή στραμμένα υπό γωνία ή μερικώς κρυμμένα. Για σκηνές όπου το θέμα κινείται. Ή λόγω συγκεκριμένων περιβαλλόντων λήψης.
- Προσθέτει το [Save/load comm. ρυθμίσεις στην κάρτα] στο μενού της κάμερας. Οι ρυθμίσεις δικτύου μπορούν πλέον να μεταφερθούν μεταξύ καμερών του ίδιου μοντέλου.
- Προσθέτει το [Panning Assist] στο μενού της κάμερας. Όταν χρησιμοποιείται συμβατός φακός για panning λήψεις, εφαρμόζεται σταθεροποίηση εικόνας και διόρθωση θολώματος θέματος κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
- Βελτιώνει τη ρύθμιση Αυτόματη Ισορροπία Λευκού (AWB) για να μειώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να αντανακλάται το αποτέλεσμα AWB στην οθόνη του σκοπεύτρου της κάμερας όταν κοιτάζετε μέσα από το σκόπευτρο.
- Προσθέτει το Protect Images During [FTP Transfer] στο μενού της κάμερας. Οι εικόνες που μεταφέρονται μέσω FTP μπορούν πλέον να προστατεύονται αυτόματα. Ο χρήστης μπορεί να προσδιορίσει εάν οι εικόνες έχουν ήδη μεταφερθεί μέσω FTP.
- Διορθώνει ένα πρόβλημα στο οποίο μπορεί να παρουσιαστεί το Σφάλμα 70 κατά τη χρήση της κάμερας με ορισμένους φακούς EF μετά την ενημέρωση του Firmware της κάμερας στην Έκδοση 1.4.0.
- Διορθώνει ένα πρόβλημα στο οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί η αρχική απόδοση παρακολούθησης του Servo AF ανάλογα με τις συνθήκες λήψης κατά την εκτέλεση συνεχών λήψεων υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κλείστρο μετά την ενημέρωση του Firmware της κάμερας στην Έκδοση 1.4.0. 9.
- Διορθώνει μικροπροβλήματα.
Τα στοιχεία 1-6 και 9 είναι αλλαγές της Έκδοσης 1.4.0 και τα στοιχεία 7 και 8 είναι προσθήκες της Έκδοσης 1.4.1.
Θα βρείτε το νέο Firmware εδώ.
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










