Polaroid: -20% στα φιλμ της και -50% για την αγορά της Impossible I-1 και των αξεσουάρ της (Black Friday)


Polaroid: -20% στα φιλμ της και -50% για την αγορά της Impossible I-1 και των αξεσουάρ της (Black Friday)

H Polaroid ξεκίνησε προσφορές για την Black Friday μέσω της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας Polaroid Originals.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε email της προσφέρει 20% έκπτωση στην αγορά των Polaroid Original Films που είναι σε πακέτο των τριών (δείτε εδώ), ενώ προσφέρει και -50% έκπτωση στην instant μηχανή Impossible I-1.

Έτσι η Impossible I-1 πωλείται πλέον στα 140 ευρώ (από 280 ευρώ), ενώ υπάρχει και σετ με τρία πακέτα film και θήκη μεταφοράς στα 189 ευρώ. Θα την βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

BLACK FRIDAY 2017 Polaroid
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!