Polaroid Cube+: Αction camera με WiFi και δυνατότητα live streaming


Polaroid Cube+: Αction camera με WiFi και δυνατότητα live streaming

H Polaroid ανακοίνωσε χτες την διαθεσιμότητα της Polaroid Cube+, η οποία όμως εδώ και καιρό είναι διαθέσιμη στην αγορά.

H Polaroid Cube+, στο σχήμα κύβου που αργότερα είδαμε να αντιγράφει μέχρι και η GoPro, με την GoPro Hero4 Session (για την οποία υπήρξε και δικαστική διαμάχη) είχε ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2015.

Εκτός από την σημαντική προσθήκη WiFi και τη δυνατότητα live streaming, η νέα action camera έχει και μερικές άλλες σημαντικές βελτιώσεις.

Καταγράφει video σε Full HD 1080p-1440p στα 30p, με ευρυγώνιο φακό 124 μοιρών, με πολύ σημαντική βελτίωση να είναι η προσθήκη σταθεροποιητή εικόνας. Επιπλέον μπορεί να καταγράψει μέχρι και 107 λεπτά video (σε ανάλυση 720p στα 60fps) χάρη στη δυνατή της μπαταρία, ενώ βγάζει και φωτογραφίες των 8 megapixels

Ακόμα δέχεται κάρτες μνήμης microSD (class 10) με χωρητικότητα μέχρι 128GB και είναι ανθεκτική στο νερό, ενώ η διάσταση της είναι μόλις 3.5×3.5 εκατοστά.

H Polaroid Cube+ είναι διαθέσιμη προς 150 δολάρια και μαζί διαθέσιμα είναι και διάφορα αξεσουάρ που ξεκινάνε από 18 δολάρια, όπως αδιάβροχη θήκη, βάση για ποδήλατο και για κράνος.

Θα τη βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Polaroid
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!