Η Polaroid ανασταίνει την instant μηχανή Polaroid Pic-300


Η Polaroid ανασταίνει την instant μηχανή Polaroid Pic-300

Οι φανατικοί φίλοι του φιλμ δεν λένε να ενδώσουν στην ψηφιακή τεχνολογία και το τελευταίο κατόρθωμα τους είναι η επανακυκλοφορία της instant μηχανής Polaroid Pic-300.
Η Polaroid ανακοίνωσε ότι επαναφέρει την δημοφιλή μηχανή λόγω λαϊκής απαίτησης και θα την διαθέτει σε μπλε, μοβ, μαύρο και κόκκινο χρώμα.
Η Polaroid Pic-300 λειτουργεί με 4 AA μπαταρίες, έχει ενσωματωμένο flash (το οποίο έχει αυτόματη λειτουργία) και 4 επιλογές σκηνών. Επίσης είναι εξοπλισμένη με αυτόματο διακόπτη λειτουργίας, ο οποίος απανεργοποιεί όλα τα λαμπάκια της και την βάζει σε sleep mode,αν παραμείνει αχρησιμοποίητη για 5 λεπτά. Η Polaroid Pic-300 δέχεται φιλμ Polaroid PIF-300.
Η Polaroid Pic-300 θα κοστίζει 70 δολάρια και θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Polaroid Pic-300

Polaroid Pic-300

Polaroid Pic-300

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Polaroid
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!