Επανακυκλοφορεί ασπρόμαυρο film για την Polaroid Spectra από την “The Impossible Project”


Επανακυκλοφορεί ασπρόμαυρο film για την Polaroid Spectra από την “The Impossible Project”

Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα είναι η εύρεση film. Η “The Impossible Project” έχει αναλάβει να συνεχίσει την παράδοση των Polaroid films και να προμηθεύει με films τους απανταχού λάτρεις της. Η εταιρεία προσπαθεί να διατηρήσει στο portfolio της πολλά από τα films τα οποία χρειάζονται για να λειτουργήσουν οι Polaroid μηχανές και μέχρι στιγμής το κάνει με επιτυχία.

Ανάμεσα σε αυτές τις μηχανές είναι και η Polaroid Spectra ή αλλιώς Polaroid Image για την οποία μέχρι πέρσι η εταιρεία παρήγαγε έγχρωμο και ασπρόμαυρο film.
Δυστυχώς πριν ένα χρόνο η παραγωγή του ασπρόμαυρου σταμάτησε.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο το ασπρόμαυρο film για την Polaroid Spectra επανασχεδιάστηκε και τώρα είναι έτοιμο να επανακυκλοφορήσει.

Η “The Impossible Project” θα διαθέτει πακέτο των 8 στάσεων, σε γυαλιστερό χαρτί, στην τιμή των 16.5 ευρώ και διπλό πακέτο (σύνολο 16 στάσεις) στην τιμή των 30 ευρώ. Το film έχει ευαισθησία ISO 600 και μέγεθος 10.2 x 10.3 εκατοστά (η φωτογραφία που βγαίνει έχει διαστάσεις 9.0 x 7.3 εκατοστά).

Αν θέλετε να αναστήσετε την παροπλισμένη σας Polaroid Spectra πατήστε εδώ για προ-παραγγελία. Το νέο film θα είναι διαθέσιμο στις 11 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!