Δείτε ένα βιβλίο που κρύβει στο εσωτερικό του μία φωτογραφική μηχανή


Δείτε ένα βιβλίο που κρύβει στο εσωτερικό του μία φωτογραφική μηχανή

Η Kelli Anderson δημιούργησε ένα τέτοιο βιβλίο, το οποίο στο εσωτερικό του κρύβει μία λειτουργική φωτογραφική μηχανή.

Το βιβλίο ονομάζεται “This Book is a Camera” (αυτό το βιβλίο είναι μία κάμερα) και όταν το ανοίγεις εμφανίζεται μία φωτογραφική μηχανή που δέχεται ασπρόμαυρο φωτογραφικό χαρτί της Ilford.

Με τις οδηγίες να υπάρχουν γραμμένες στις σελίδες του βιβλίου, μπορούμε να δημιουργήσουμε το αρνητικό μίας εικόνας και στη συνέχεια με την βοήθεια του smartphone μας να αντιστρέψουμε την εικόνα.

Το “This Book is a Camera” κοστίζει 29 δολάρια (+12 δολάρια τα έξοδα αποστολής) και μπορείτε να το αγοράσετε από την ιστοσελίδα της Kelli.

Επιπλέον η Kelli διαθέτει το σχέδιο για την δημιουργία του βιβλίου-φωτογραφική μηχανή σε PDF, για όποιον θέλει να προσπαθήσει να το κάνει μόνος του.

This Book is a Camera-1

This Book is a Camera-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Film photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!