PortraitPro 12, ειδικό λογισμικό για επεξεργασία πορτρέτου


PortraitPro 12, ειδικό λογισμικό για επεξεργασία πορτρέτου

Η νέα έκδοση ενσωματώνει μερικά πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ανάμεσα σε αυτά είναι η δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης των μερών ενός προσώπου για την βελτίωση τους αλλά και η αυτόματη αναγνώριση του φύλλου και της ηλικίας του φωτογραφιζόμενου για περαιτέρω βελτιώσεις.

Η νέα έκδοση του PortraitPro δίνει την δυνατότητα αυτόματης βελτίωσης ενός προσώπου με τις εξής δυνατότητες:
– δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής του φωτισμού ενός προσώπου
– δυνατότητα να λεπτύνει τα πρόσωπα
– βελτίωση του δέρματος, με την αφαίρεση σημαδιών αλλά την διατήρηση της υφής του δέρματος
– αφαίρεση ρυτίδων και γραμμών
– αλλαγή του χρώματος και της φωτεινότητας των ματιών και ενίσχυση του λευκού μέρους τους
– λεύκανση των δοντιών και αλλαγή του σχήματος των χειλιών
– βελτίωση της εμφάνισης των μαλλιών

Επιπλέον στην έκδοση PortraitPro Studio Max προσφέρεται η δυνατότητα επεξεργασίας πολλών εικόνων ταυτόχρονα (Batch Mode).

Το νέο PortraitPro 12 λειτουργεί με 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από την προηγούμενη έκδοση και προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις:
– PortraitPro 12 (ως standalone πρόγραμμα, χωρίς υποστήριξη επεξεργασίας RAW αρχείων), στην τιμή των 30 ευρώ (από 60 ευρώ)
– PortraitPro Studio 12 (ως plugin σε Adobe Photoshop, Adobe Lightroom και Aperture με δυνατότητα επεξεργασίας RAW αρχείων), στην τιμή των 50 ευρώ (από 100 ευρώ)
– PortraitPro Studio Max 12 (η κορυφαία έκδοση με δυνατότητα επεξεργασίας πολλών εικόνων ταυτόχρονα – Batch Mode), στην τιμή των 100 ευρώ (από 200 ευρώ)

Μπορείτε να αγοράσετε το PortraitPro 12 ή να δοκιμάσετε δωρεάν την δοκιμαστική του έκδοση εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

PortraitPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!