PowerGrip H2O, αδιάβροχο grip με έξτρα μπαταρία για φόρτιση συσκευών


PowerGrip H2O, αδιάβροχο grip με έξτρα μπαταρία για φόρτιση συσκευών

Η μπαταρία του είναι 6.700 mAh και μπορεί να επεκτείνει την αυτονομία μίας GoPro κατά 6 φορές, στις περίπου 12 ώρες λήψης.

Όταν δεν φορτίζει την GoPro, ή κάποια άλλη συσκευή, μέσω των 2 USB θυρών του, μπορεί να ακολουθήσει τον χρήστη του κάτω από το νερό και μέχρι 30 μέτρα. Η εταιρεία παρέχει επιπλέον το Underwater Live Charge Kit, το οποίο επιτρέπει την φόρτιση της GoPro και κάτω από το νερό και το οποίο είναι συμβατό με τις GoPro Hero4, Hero3+ και Hero3.

PowerGrip H2O

PowerGrip H2O-4

PowerGrip H2O-5

Επιπλέον στο PowerGrip H2O μπορεί να προστεθεί το LED Light Kit, το οποίο προσφέρει ειδικό LED φως των 500 lumens, και το οποίο βοηθάει στις υποβρύχιες λήψεις και όχι μόνο.

PowerGrip H2O-6

Το PowerGrip H2O “ξεδιπλώνεται”, φτάνοντας σε μήκος τα 83 εκατοστά (δίνονται δύο βραχίονες επέκτασης) ενώ έχει και υποδοχή για να τοποθετηθεί σε τριπόδι.

Εκτός της GoPro, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με smartphone, με το ειδικό smartphone mount που παρέχεται.

Το PowerGrip H2O ζυγίζει 370 γραμμάρια και η τιμή του θα είναι στα 99 δολάρια, αν λάβει την κατάλληλη χρηματοδότηση από την KickStarter. Αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο του 2015 και μπορείτε να το προπαραγγείλετε στην τιμή των 69 δολαρίων.

PowerGrip H2O-1

PowerGrip H2O-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

KickStarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!