Ο Γιάννης Μπεχράκης βραβεύτηκε με το Prix Bayeux-Calvados PHOTO TROPHY


Ο Γιάννης Μπεχράκης βραβεύτηκε με το Prix Bayeux-Calvados PHOTO TROPHY

Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για τον Φωτογράφο Γιάννη Μπεχράκη και το εξαιρετικό του έργο για την κάλυψη της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα για το Reuters.

O Γιάννης Μπεχράκης βραβεύτηκε με το PHOTO TROPHY – INTERNATIONAL JURY AWARDED BY NIKON του Prix Bayeux-Calvados και μαζί πήρε και το βραβείο κοινού PHOTO TROPHY – PUBLIC’S CHOICE AWARD SPONSORED BY THE FRENCH DEVELOPMENT AGENCY (AFD).

Το PHOTO TROPHY – INTERNATIONAL JURY AWARDED BY NIKON έδωσε στον Γιάννη Μπεχράκη η κριτική επιτροπή του Prix Bayeux-Calvados, αποτελούμενη από 50 πολεμικούς ανταποκριτές, οι οποίοι συνεδρίασαν στο Bayeux της Γαλλίας στις 7 και 8 Οκτωβρίου.

O Γιάννης Μπεχράκης συγκινημένος παρέλαβε και το βραβείο κοινού PHOTO TROPHY – PUBLIC’S CHOICE AWARD SPONSORED BY THE FRENCH DEVELOPMENT AGENCY (AFD), το χρηματικό ποσό του οποίου έδωσε στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (MSF).

Tα βραβεία Bayeux-Calvados δίνονται κάθε χρόνο σε φωτογράφους και δημοσιογράφους για το έργο τους από την κάλυψη σημαντικών γεγονότων σε όλη τη Γη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!