Profoto Air Remote TTL-F: TTL και HSS λειτουργίες για τις μηχανές της Fujifilm


Profoto Air Remote TTL-F: TTL και HSS λειτουργίες για τις μηχανές της Fujifilm

H Profoto ανακοίνωσε την έναρξη της στενής της συνεργασίας με τη Fujifilm για την υποστήριξη των μηχανών της.

Συγκεκριμένα η Profoto δημιούργησε το Profoto Air Remote TTL-F, ένα μικρό ασύρματο πομπό που λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες και ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί στις μηχανές της Fujifilm και να ελέγξει τα φωτιστικά – studio flash Profoto B1X, B1, B2, D2 και Pro-10.

Ο νέος πομπός προσφέρει στους φωτογράφους τη δυνατότητα χρήσης του αυτόματου συστήματος TTL αλλά και δυνατότητα λήψεων σε υψηλές ταχύτητες κλείστρου HSS.

Η πώληση του Profoto Air Remote TTL-F θα ξεκινήσει στο τέλος του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Fujifilm Profoto

Πηγή:

Profoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!