Profoto B1 500 AirTTL, μικρή κεφαλή Studio Flash με TTL έλεγχο και μπαταρία λιθίου


Profoto B1 500 AirTTL, μικρή κεφαλή Studio Flash με TTL έλεγχο και μπαταρία λιθίου

Η Profoto ανακοίνωσε την νέα κεφαλή Studio Flash, Profoto B1 500 AirTTL, μία κεφαλή των 500W, με πολύ ωραία χαρακτηριστικά.
Ξεκινώντας να αναφέρουμε ότι η Profoto B1 τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου, η οποία δίνει 220 full λάμψεις. Ταυτόχρονα είναι εξοπλισμένη με LED modelling λάμπα των 20W, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνεχή φωτισμό κατά τη λήψη video, με διάρκεια 90 λεπτών.
H νέα Flash κεφαλή μας δίνει την δυνατότητα ασύρματου ελέγχου με την βοήθεια της συσκευής ραδιοσυχνοτήτων Air Remote TTL-C, παρέχοντας TTL τεχνολογία. Η Air Remote TTL-C μπαίνει στο hot shoe DSLR και λειτουργεί με 2 AAA μπαταρίες, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπει να ελέγξουμε την Profoto B1 από απόσταση μέχρι 300 μέτρα. Ακόμα το Firmware της Air Remote TTL-C είναι αναβαθμιζόμενο μέσω της USB υποδοχής που υπάρχει.
Η Profoto B1 500 AirTTL ζυγίζει μόλις 3 κιλά (με την μπαταρία) και έχει διαστάσεις μόλις 31x14x21 εκατοστά. Θα πωλείται με τον φορτιστή της και την θήκη μεταφοράς της στην τιμή των 1495 ευρώ (τιμή χωρίς Φ.Π.Α.), ενώ η συσκευή απομακρυσμένου ελέγχου Air Remote TTL-C θα κοστίζει επιπλέον 295 ευρώ. Αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον Δεκέμβριο για μηχανές Canon και μέσα στο 2014 για Nikon.

Profoto B1 500 AirTTL

Profoto Airsync

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Flashes Lighting Profoto

Πηγή:

Profoto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!