Το pttlgr βρέθηκε στα εγκαίνια του Athens Photo Festival 2015


Το pttlgr βρέθηκε στα εγκαίνια του Athens Photo Festival 2015

Παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι της φωτογραφίας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι.

Ο κόσμος έρρεε ασταμάτητα στο εσωτερικό του μουσείου, παρατηρώντας κάθε θεματική γωνιά και ύστερα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις στον προαύλιο χώρο, να φωτογραφήσει και να παρακολουθήσει τα δρόμενα που λάμβαναν μέρος.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλάμβανε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και επιμελητών από 37 χώρες και ένα σύνολο δράσεων και υπαίθριων προβολών.

Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτούσε την ένταξη του Athens Photo Festival στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Μήνα Φωτογραφίας (European Month of Photography), που αποτελεί τη σημαντικότερη διεθνή συνεργατική πλατφόρμα φωτογραφικών φεστιβάλ.

Η θεματική της φετινής διοργάνωσης με τίτλο «Reframe Memory» πραγματεύεται κυρίως τις πολλαπλές διασυνδέσεις της συλλογικής και ατομικής μνήμης και αποτόλμησε μια κριτική θεώρηση του παρελθόντος όπως αυτό επηρεάζει το παρόν και καθορίζει το μέλλον.

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω για την διοργάνωση, καθώς και να δείτε το πρόγραμμα του Athens Photo Festival 2015, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

APhF_2

APhF_3

APhF_4

APhF_5

APhF_6

APhF_8

APhF_9

APhF_10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

1 σχόλιο

  • #
    1

    Θα πρέπει να είναι τέλεια. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το επισκεφθώ γιατί είμαι στο εξωτερικό.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!