Το pttl.gr χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Contrast/Αντίθεση


Το pttl.gr χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Contrast/Αντίθεση

Ως φωτογράφοι δημιουργήσαμε το pttl.gr με σκοπό να διαδώσουμε τη φωτογραφική γνώση σε όλους όσους αγαπάνε και ασχολούνται με την τέχνη της φωτογραφίας και έχουμε σκοπό να στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες που γίνονται στον χώρο της φωτογραφίας με σκοπό την προώθηση της.

Το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Contrast/Αντίθεση είναι μία πρωτοβουλία της Φωτογραφικής Ομάδας «Φωτοπόροι» και έχει σκοπό να μετατρέψει την Θεσσαλονίκη σε μία απέραντη φωτογραφική έκθεση. Δημιουργοί όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετάσχουν στις μεγάλες ομαδικές εκθέσεις που θα παρουσιαστούν σε διάφορα σημεία της πόλης.
Πρόκειται για την 3η διοργάνωση του φεστιβάλ, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στους νέους, με αφορμή και την επιλογή της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2014, όμως η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων από τους φωτογράφους λήγει στις 30 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!