To pttlgr στη παρουσίαση της Sony


To pttlgr στη παρουσίαση της Sony

O Product Manager της εταιρείας, Φώτης Ρέλλιας, μας παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες που η Sony ενσωμάτωσε στις νέες premium compact μηχανές της σειράς RX και στις Full Frame mirrorless μηχανές της σειράς Α.

Συγκεκριμένα είδαμε από κοντά τις Sony Cyber-shot RX100 IV, Sony Cyber-shot RX10 II, Sony A7R II και Sony A7S II.

Επιπλέον ο φωτογράφος Θοδωρής Μάρκου μας μετέφερε την εμπειρία χρήσης των mirrorlesss μηχανών της σειράς A και απάντησε σε όλες τις σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τις δυνατότητες τους.

Σύμφωνα με πηγές του pttlgr η Sony σκοπεύει να παρουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα μία τουλάχιστον DSLT μηχανή στο A-Mount, ενώ η νέα mirrorless μηχανή με APS-C αισθητήρα, στη σειρά Axxx, θα παρουσιαστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2016.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν οι πρώτες Full Frame mirrorless της σειράς A, Sony A7, Sony A7R, Sony A7S, θα λάβουν αναβάθμιση Firmware, το οποίο θα προσφέρει λήψη φωτογραφιών σε ασυμπίεστο 14-bit RAW αρχείο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Καλησπέρα Βάιε.Μήπως υπήρχε στην παρουσίαση και η νέα βιντεοκάμερα HXR-NX100?

  • #
    1

    Καλησπέρα βαιε. Γνωρίζεις πότε θα έχουμε την rx1rii στην Ελλάδα;

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!