Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι: «Η φωτογραφία είναι μνήμη – και η μνήμη δεν σβήνει»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στον Πάνο Ρούτσι, πατέρα του 22χρονου Ντένις, ενός από τα 57 θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη.
Από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ο Πάνος Ρούτσι βρίσκεται σε απεργία πείνας, διεκδικώντας με αξιοπρέπεια και πόνο το αυτονόητο: την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού του.
Στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων, που παλεύουν ενάντια στη συγκάλυψη και στην αδικία. Δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστούν οι εγκληματικές ευθύνες που οδήγησαν στον χαμό 57 ανθρώπων και στην ισόβια πληγή εκατοντάδων οικογενειών.
Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025, στις 18:30 στο Σύνταγμα, στο σημείο όπου είναι χαραγμένο το όνομα του γιου του, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, θα βρεθούμε μαζί με δεκάδες σωματεία του πολιτισμού για να στηρίξουμε τον αγώνα του Πάνου Ρούτσι και να απαιτήσουμε δικαιοσύνη.
Η φωτογραφία είναι μνήμη. Και η μνήμη δεν σβήνει.
Δεν θα ζήσουμε σε μια χώρα χωρίς Δικαιοσύνη
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










