Ο νικητής του διαγωνισμού μας που κερδίζει το τηλεσκόπιο Bresser Jupiter από τον Φωτοδεσμό είναι…


Ο νικητής του διαγωνισμού μας που κερδίζει το τηλεσκόπιο Bresser Jupiter από τον Φωτοδεσμό είναι…

Αυτή την φορά το pttlgr ένωσε τις δυνάμεις του με την αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων Φωτοδεσμός με σκοπό να χαρίσει ένα τηλεσκόπιο της Bresser, το Bresser Jupiter 70/700.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα μία φορά τον χορηγό του διαγωνισμού μας, Φωτοδεσμό. Οι άνθρωποι του Φωτοδεσμού παραμένουν κοντά σε όσους αγαπάνε την φωτογραφία και το αποδεικνύουν με πράξεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι χορηγοί σε κάποιο διαγωνισμό του pttlgr. Η συνεργασία μας μαζί τους είναι άψογη όπως θα περιμέναμε από επαγγελματίες και η φιλοσοφία τους σύμφωνη σε ότι πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουν οι εταιρείες και τα καταστήματα για τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους αναγνώστες του pttl.gr που συνεχίζετε και μας στηρίζετε με την συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς μας και με την καθημερινή μας επικοινωνία.
Η προσπάθεια που γίνετε από την μεριά μας βρίσκει τον καλύτερο σύμμαχο που θα μπορούσε να έχει, όλους εσάς και η αγάπη σας μας δίνει δύναμη.

Νικήτρια του μεγάλου μας διαγωνισμού είναι η Αναστασία Κακάβα με το σχόλιο νούμερο 279. Συγχαρητήρια Αναστασία και ευχόμαστε να αγγίξεις τα αστέρια με το τηλεσκόπιο σου!

Ακολουθεί το video της κλήρωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!