Το pttl.gr πάει Κολωνία, ζήστε μαζί μας την εμπειρία της Photokina 2014!

Η Photokina αποτελεί ανά δύο χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ραντεβού για τον παγκόσμιο φωτογραφικό χώρο και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας δείξουμε τα σημαντικότερα νέα φωτογραφικά προϊόντα που θα εκτεθούν από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές εταιρείες του κόσμου.
Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε μαζί μας, μέσω πλούσιου φωτογραφικού υλικού στις σελίδες μας στο Facebook, το Google+, το Twitter και το Instagram, αλλά και μέσω Hands on videos στο μοναδικό φωτογραφικό ελληνικό κανάλι στο YouTube, τις νέες φωτογραφικές μηχανές, φακούς και λοιπό φωτογραφικό εξοπλισμό που θα παρουσιαστούν.
Με την σημαντική βοήθεια της εταιρείας Μανιός, η οποία μας στήριξε από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια μας για έγκαιρη και έγκυρη καθημερινή φωτογραφική ενημέρωση θα είμαστε εκεί και σκοπεύουμε μέσα από τα μάτια μας να σας φέρουμε κοντά σε ότι σας ενδιαφέρει να μάθετε για τις εξελίξεις στην φωτογραφία και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Μανιός μέσα από την καρδιά μας.
pttl.gr, Διαδώστε τη φωτογραφική γνώση!
1 σχόλιο
Καλά να περάσεις! Περιμένω την γνώμη σου για την Olympus E-PL7