pttlgr Instagram Image Pick! Ψήφισε την αγαπημένη σου και μοίρασε τα δώρα μας!


pttlgr Instagram Image Pick! Ψήφισε την αγαπημένη σου και μοίρασε τα δώρα μας!

Στις αρχές του 2017 ξεκίνησε το pttlgr Instagram Image Pick και η μεγάλη φωτογραφική κοινότητα του pttlgr ξεκίνησε το κοινό της ταξίδι στο Instagram.

Όπως ξέρετε η επιλογή των εικόνων από το hashtag #pttlgr δεν γίνεται μέσα σε αυστηρά χρονικά πλαίσια, αλλά έχει να κάνει με την τις δημιουργίες όσων επιλέξουν να τις μοιραστούν μαζί μας. Με άλλα λόγια η επιλογή μας δεν είναι εβδομαδιαία ή μηνιαία, αλλά καθημερινά βλέπουμε τις εικόνες που ανεβάζετε και όταν κάποια μας αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την επιλέγουμε (αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όσες δεν έχουμε επιλέξει δεν αξίζουν της προσοχής μας ή δεν είναι αξιόλογες δημιουργίες).

Έτσι λοιπόν φτάσαμε να έχουμε επιλέξει 10 Instagram Image Picks για το 2017 (τις οποίες λατρέψαμε το ίδιο) και όπως σας είχαμε υποσχεθεί ετοιμάσαμε κάτι ιδιαίτερο.

Ως site μας αρέσει πάρα πολύ να δίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε στην φωτογραφική κοινότητα που μας έχει αγκαλιάσει και για αυτό θέτουμε τις 10 Instagram Image Picks στην δική σας κρίση.

Εμείς διαλέξαμε όσες μας εντυπωσίασαν και τώρα είναι η σειρά σας! Μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας (ή τις αγαπημένες σας) βάζοντας την καρδούλα σας στο Instagram!

Η ψηφοφορία θα κρατήσει μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου και οι τρεις πρώτες εικόνες θα εξασφαλίσουν στους φωτογράφους τους μερικά δωράκια που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε.

Συγκεκριμένα, με σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τη θέση που θα πάρουν οι εικόνες, οι φωτογράφοι μπορούν να επιλέξουν το δώρο τους ανάμεσα από τα:
Aputure AP D1R 80 εκατοστών (ανακλαστήρας)
Godox TT350 (Speedlight Flash, ανάλογα την μηχανή που έχει ο φωτογράφος)
Luminus LuxPad 22 (LED φωτιστικό)
Peak Design Cuff (λουρί χειρός)

To τέταρτο δώρο, αυτό που θα περισσέψει, θα κληρωθεί και θα το κερδίσει ένας από τους υπόλοιπους 7 φωτογράφους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους φωτογράφους και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς των δώρων μας, εταιρείες Αλεξάνδρου Φωτογραφικά Είδη, Manios Cine Tools, Στάμος Α.Ε. Πρόκειται για εταιρείες που έχουν αγκαλιάσει από την αρχή το pttlgr και στο παρελθόν έχουν δώσει πολλά δώρα για τους διαγωνισμούς μας και πραγματικά η προσφορά τους κάθε φορά μας συγκινεί.

Επιλέξτε τις εικόνες που σας αρέσουν πιο πολύ!

Pttlgr Instagran Image Pick! First for 2017! #Repost @gerebakanis

A post shared by pttl (@pttlgr) on

pttlgr Instagram Image Pick! #Repost @mattlouder ・・・ : snow symmetry ❄️ and #solotree

A post shared by pttl (@pttlgr) on

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!