Τα νέα Group του pttlgr στο Facebook για συζήτηση περί φωτογραφίας και πώληση εξοπλισμού


Τα νέα Group του pttlgr στο Facebook για συζήτηση περί φωτογραφίας και πώληση εξοπλισμού

Το pttlgr είναι το νο1 site φωτογραφικής ενημέρωσης στα ελληνικά και εδώ και πέντε χρόνια η επιλογή των περισσότερων φωτογράφων.

Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά και με δυνατά κοινωνικά δίκτυα το pttlgr θέλει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους αναγνώστες του και για αυτό δημιουργήσαμε δύο νέα group στο Facebook στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι.

Στο group “Lets Talk Photography” μπορούμε να συζητάμε για φωτογραφικά θέματα που σας απασχολούν και στο group “PTTL Φωτογραφικός εξοπλισμός προς πώληση” να βρίσκουμε μεταχειρισμένο εξοπλισμό και να βάζουμε αγγελίες τον εξοπλισμό θέλουμε να πουλήσουμε.

Στο “Lets Talk Photography” μπορείτε να ζητάτε συμβουλές για την αγορά φωτογραφικού εξοπλισμού, να συζητάμε γύρω από τις φωτογραφίες σας και να ρωτάτε πράγματα για τεχνικές λήψης και επεξεργασίας. Έχοντας δουλέψει 7 χρόνια στο εμπόριο φωτογραφικών ειδών σε κεντρικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης και παρακολουθώντας για πολλά χρόνια τις εξελίξεις στο φωτογραφικό χώρο θα φροντίσω να σας συμβουλέψω με τον καλύτερο τρόπο ώστε να κάνετε μία αγορά που θα σας ταιριάξει. Επιπλέον μετά από πάνω από μία 10ετία ως επαγγελματίας φωτογράφος μπορώ να σας συμβουλέψω για το πως να βελτιώσετε τις εικόνες σας.

Γίνετε μέλη λοιπόν στο “Lets Talk Photography” εδώ και μην διστάσετε να ρωτάτε ότι σας απασχολεί.

To group “PTTL Φωτογραφικός εξοπλισμός προς πώληση” είναι μία σελίδα αγγελιών που μπορείτε να βάλετε την αγγελία σας για πώληση μεταχειρισμένου φωτογραφικού εξοπλισμού ή να βρείτε εξοπλισμό που θέλετε να αγοράσετε. Επιπλέον μπορείτε να δημοσιεύτε και προσφορές φωτογραφικού εξοπλισμού που βρίσκεται ενδιαφέρουσες απο καταστήματα.

Γίνετε μέλος εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

pttlgr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!