Μεγάλος Διαγωνισμός του pttlgr! Κέρδισε μία Action Camera της Rollei


Μεγάλος Διαγωνισμός του pttlgr! Κέρδισε μία Action Camera της Rollei

Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος του 2016 έχουμε ακόμα ένα μεγάλο διαγωνισμό για όλους εσάς, τους χιλιάδες αναγνώστες του pttlgr.

Με τη ευγενική χορηγία της εταιρείας Δαμκαλίδης δίνουμε τη μεγάλη ευκαιρία σε ένα από εσάς να κερδίσει μία Action Camera και συγκεκριμένα τη Rollei ActionCam 425.

Τι κληρώνουμε;

Ένας τυχερός αναγνώστης, που θα αναδειχτεί με online κλήρωση μέσω της ειδικής εφαρμογής που χρησιμοποιούμε στους διαγωνισμούς μας, θα πάρει σπίτι του μία Rollei ActionCam 425.

Η Rollei ActionCam 425 διαθέτει υποβρύχιο housing για λήψεις κάτω από την επιφάνεια του νερού μέχρι 40 μέτρα, ενώ είναι και αντικραδασμική για πτώσεις από ένα μέτρο. Τραβάει video σε μέγιστη ανάλυση 4K στα 25fps και μπορεί να δημιουργήσει φωτογραφίες των 12 megapixels. Επιπλέον έχει επιλογές για λήψεις φωτογραφιών κατά ρυπάς (3 καρέ το δευτερόλεπτο) και Time Lapse.

Μεγάλο ατού είναι ότι η Rollei ActionCam 425 διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη 2″.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ROLLEI ACTIONCAM 425

Αθήνα, Ελλάδα, Ιούλιος 2016: η νέα ναυαρχίδα της σειράς Rollei 400 προσφέρει εντυπωσιακή ανάλυση video 4K με 25 καρέ το δευτερόλεπτο (fps). Φυσικά προσφέρει επίσης video Full HD έως και 60fps για εγγραφή ευκρινών video ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Ο υπερ-ευρυγώνιος φακός 170° διασφαλίζει ότι κανένα μέρος της εικόνας δεν βρίσκεται εκτός κάδρου.

Κρατήστε τα χέρια σας ελεύθερα: Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω smart phone, tablet ή τηλεχειριστήριο καρπού

Με τις ποικίλες βάσεις στήριξης, τους προσαρμογείς και τα βίδες ασφαλείας, μπορείτε να προσαρτήσετε την Rollei Actioncam 425 σχεδόν σε κάθε επιφάνεια, κράνος ή εξοπλισμό, ακόμα και σε αυτούς που λίγο καιρό πριν κάτι τέτοιο φαινόταν αδύνατο. Η Rollei 425 διαθέτει ενσωματωμένο wifi εμβέλειας 20 μέτρων και ένα τηλεχειριστήριο καρπού μέσω ραδιοσυχνότητας που σας βοηθάει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε την action camera σας. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να τραβήξετε φωτογραφίες του εαυτού σας καθώς χειρίζεστε την action cam απλά πατώντας τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου, ακόμα και στην περίπτωση που φοράτε γάντια. Το τηλεχειριστήριο είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και ένα μέτρο. Μπορείτε να κάνετε λήψη μιας κατάλληλης εφαρμογής για το iPhone σας ή το Android smartphone σας από το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών.

Με σύστημα ασφάλισης, σταθερή και κατάλληλη για καταδύσεις σε βάθος έως και 40 μέτρα

Όσοι κάνουν καταδύσεις μπορούν τώρα να βάλουν στην άκρη τις μεγάλες και βαριές υποβρύχιες φωτογραφικές τους μηχανές και να προτιμήσουν μία εύχρηστη και ισχυρή action cam για τις υποβρύχιες δραστηριότητές τους. Η Rollei Actioncam μπορεί να σας συνοδεύσει σε βάθος έως και 40 μέτρα και χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, μπορεί να καταγράφει τις αναμνήσεις σας για έως και 90 λεπτά. Έξω από το νερό, απλά αντικαταστήστε την υποβρύχια θύρα στην οπίσθια όψη της μηχανής με την αντίστοιχη ανθεκτική στις πιτσιλιές θύρα για να βελτιώσετε την εγγραφή του ήχου.

Το ασφαλές σύστημα απελευθέρωσης SRS που συνοδεύει όλες τις καινούριες Rollei Actioncams αποτρέπει τους τραυματισμούς όταν χρησιμοποιείται μαζί με το αυτοκόλλητο ασφαλείας. Η Rollei Actioncam 425 διατίθεται με ένα ολοκληρωμένο σετ εξαρτημάτων που σας επιτρέπει να είστε έτοιμοι για την επόμενη δραστηριότητά σας ευθύς μόλις ανοίξετε τη συσκευασία της μηχανής.

Βασικά χαρακτηριστικά Rollei Actioncam 425
– Αδιάβροχη σε βάθος έως και 40m
– Αντικραδασμική σε πτώσεις από ύψος έως και 1 m (σύμφωνα με το πρότυπο ΙΡ 68)
– Αισθητήρας CMOS 5 Megapixels
– Δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 12 megapixels (Interpolated)
– Διάφραγμα f/2,0
– Ανάλυση video 4K/25 fps
– Οθόνη TFT LCD 2,0”
– Δέχεται κάρτα micro SD έως 32G (class 10)
– Θύρες microUSB, microHDMI
– Μορφή αρχείων: JPG (φωτογραφία), MOV (video)
– Ενσωματωμένο Wi-Fi (εμβέλειας 20m)
– Λειτουργίες Photo Time Lapse, Snow Mode
– Υπερ-ευρυγώνιος φακός 170°
– Επαναφορτιζόμενη μπαταρία LiOn 3,7V-1050mAh
– Βάρος 67 gr
– Διαστάσεις 59,3 x 41,1 x 24,6 mm
– Περιλαμβάνονται στην συσκευασία: Τηλεχειριστήριο καρπού, υποβρύχια προστατευτική θήκη με 2 εναλλάξιμα χειριστήρια, πίσω πάνελ (1x για κατάδυση, 1x για προστασία από πιτσιλιές), επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, βάση πλαισίου κάμερας και προσαρμογέας, βάση στήριξης με 2 εξαρτήματα ασφαλείας, επίπεδη επιφάνεια με 3Μ αυτοκόλλητα ασφαλείας, καμπυλωτή επιφάνεια με 3Μ αυτοκόλλητα, προσαρμογέας τριπόδου, καλώδιο USB, εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης

Rollei-ActionCam-425

Rollei-ActionCam-425-2

Rollei-ActionCam-425-3

Πως συμμετέχω;

Στο pttlgr χρησιμοποιούμε μία ειδική εφαρμογή για την διοργάνωση του διαγωνισμού μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας είναι να αφήσετε ένα σχόλιο στο τέλος του άρθρου μας, ως απάντηση στην ερώτηση “Είχατε ποτέ δικιά σας action camera και αν ναι ποιας εταιρείας;” και να συμπληρώσετε στο αντίστοιχο κουτάκι της εφαρμογής που ακολουθεί το email με το οποίο κάνατε το σχόλιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Κάθε άτομο μπορεί να δώσει μόνο μία απάντηση στην ερώτηση μας (θα διαγράφονται όλα τα σχόλια όσων σχολιάσουν παραπάνω από μία φορά και θα αποκλείονται από την συμμετοχή στον διαγωνισμό).
Παρακαλούμε να περιμένετε περίπου 3 ώρες μέχρι να εγκριθεί το σχόλιο σας. Αν αφήσετε το σχόλιο σας μετά τις 23:59 οποιασδήποτε ημέρας, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί για να εγκριθεί.
Επίσης μην ξεχάσετε να βάλετε το σωστό email σας στα ανάλογα πεδία (δεν δημοσιεύεται και δεν θα χρησιμοποιηθεί από το pttl.gr για κανένα άλλο λόγο πλην της επικοινωνίας με τον τυχερό νικητή).

Επιπλέον υπάρχουν μερικά βήματα που θα σας δώσουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε. Αυτά είναι να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook (+3 συμμετοχές), να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube (+3 συμμετοχές) και να μας ακολουθήσετε στο Twitter (+3 συμμετοχές) και να μοιραστείτε τον διαγωνισμό με τους φίλους σας (+5 συμμετοχές).

Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός! Κέρδισε μία Action Camera!

Μέχρι πότε μπορώ να πάρω μέρος και πως θα μάθω αν κέρδισα;

Μπορείτε να αφήνετε σχόλια μέχρι τις 29 Ιουλίου 2016 στις 23:59. H κλήρωση θα γίνει αυτόματα μέσω της ειδικής εφαρμογής και ο νικητής θα ενημερωθεί με email, ενώ θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με άρθρο στο pttl.gr και δημοσίευση στις σελίδες μας στο Facebook, στο Google+ και στο Twitter.

Τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά του pttlgr.

Ο χορηγός της κλήρωσης Δαμκαλίδης

LOGO_DAMKALIDIS [Converted].ai
Η Εταιρία ιδρύθηκε το 1974 με στόχο την αντιπροσώπευση και διανομή φωτογραφικών και ηλεκτρονικών προϊόντων σε ολόκληρη την ελληνική αγορά.
Η Εταιρία εξελίχθηκε με γρήγορα και σταθερά βήματα και είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα, αντιπροσωπεύοντας μεταξύ άλλων, τους εξής οίκους:
Nikon (από το 1979) – ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φακοί, εξαρτήματα, κιάλια
Varta (από το 1980) – μπαταρίες, φορτιστές και φακοί
Case Logic (από το 1999) – θήκες και τσάντες για φωτογραφικές μηχανές, laptop, tablet
Sandisk (από το 2001) – κάρτες μνήμης, USBs, SSDs, MP3s
Mitsubishi (από το 2002) – φωτογραφικοί εκτυπωτές, Photokiosks & εφαρμογές
Remington (από το 2006) – προϊόντα προσωπικής φροντίδας
Xavax (από το 2011) – προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας (Green Eco), βάσεις για καφέ και τσάι, ζυγαριές κουζίνας/μπάνιου, λάμπες, είδη μπάνιου, μικροσυσκευές κουζίνας και άλλα περιφερειακά προϊόντα
Russell Hobbs (από το 2012) – ηλεκτρικές μικροσυσκευές κουζίνας
Thule (από το 2013) – τσάντες και θήκες για tablet, iPad, iPhone
Rollei (από το 2014) – Action cameras & εξαρτήματα για action cameras, τρίποδα, φίλτρα, επαγγελματικά προϊόντα για video
Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εκπροσώπηση στην ελληνική αγορά προϊόντων άριστης και αναγνωρισμένης ποιότητας και η δημιουργία και εδραίωση μακροχρόνιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Καλή τύχη σε όλους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Giveaways pttlgr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

522 σχόλια

  • #
    1

    Δεν είχα πότε μου!

  • #
    1

    Δεν έτυχε να έχω ποτέ actioncam αλλά πολύ θα ήθελα να αποκτήσω μια :)

  • #
    1
    Νίκος Πρίπορας | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:12

    Ποτέ δεν είχα action cam

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action cam!

  • #
    1

    οχι δεν εχω αλλά θα ήθελα

  • #
    1
    Κιλιμάντζος Μάριος | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:15

    Οχι δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Δεν είχα Action Cam, αλλά ευελπιστώ πως θα αλλάξει αυτό!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ δική μου action cam αν και θα ήθελα πολύ μια !

  • #
    1
    Ξένια Γκανατσιου | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:17

    Δεν είχα ποτέ action cam μέχρι τώρα. Ελπιζω να αποκτήσω την 1η μου action cam!

  • #
    1
  • #
    1

    Ποτε δεν ειχα καμια

  • #
    1

    Ναι!Sony HDR-AS20!

  • #
    1
  • #
    1
    Γεώργιος Γιακουμακης | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:23

    Δεν ειχα ποτε μου

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ!

  • #
    1
    Ηλίας Μουστάκας | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:29

    Δεν είχα!!

  • #
    1
    Μανώλης Τσαγκαράκης | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:30

    δεν είχα ποτέ μου!!!

  • #
    1
    γεωργιος κονταρατος | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:30

    οχι δεν ειχα ποτε

  • #
    1

    Είχα την action cam της Sony

  • #
    1
    Δασκαλάκη Γεωργία | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:31

    Δεν είχα ποτέ….

  • #
    1

    Ειχα μια sony action cam.

  • #
    1

    Ποτε καμμια

  • #
    1

    Δεν έχω Action Camera,ποτέ δεν είχα!

  • #
    1
    Κωστας Γεωργιαδης | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:36

    Δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    dystixos oxi

  • #
    1

    den eixa pote mou

  • #
    1

    Ναι, μία gopro!

  • #
    1
    Αντώνης Κουράτορας | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:45

    Ναι την Sony HDR-AS20 αλλά πολύ θα ήθελα να την αντικαταστήσω…

  • #
    1
    Χρηστος Αγγελης | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:47

    Οχι δεν ειχα ποτε τετοια καμερα….

  • #
    1
    Γίαννης Σπηλιόπουλος | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:48

    Όχι δεν είχα ποτέ μου καμία.

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    ΧΑΡΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:51

    ποτέ καμία

  • #
    1

    ποτέ

  • #
    1

    Είχα μια GoPro Hero 3 White

  • #
    1
    Στέλιος Χαλκίτης | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:54

    Οχι αλλα θα ηθελα μια.

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Θεμελής | 22 Ιουλίου 2016 στις 14:54

    Δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Δυστυχώς όχι!

  • #
    1

    Ναι έχω την Rollei action cam 420, και είναι καταπληκτική!!! Εύχομαι να τις κάνω δυο!!!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ μου κάποια action camera

  • #
    1

    Δεν έχω κάποιο αλλά θα μου ήταν πολύ χρήσιμη καθώς θέλω να ξεκινήσω κανάλι στο YouTube.

  • #
    1

    Όχι, εύχομαι να είναι η πρώτη!!!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    Action Sony HDR-AS20

  • #
    1
  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ, αλλά πολύ θα ήθελα να κερδίσω αυτή!!!

  • #
    1
    Αντώνης Βασιλείου | 22 Ιουλίου 2016 στις 15:11

    den eixa pote…

  • #
    1
  • #
    1
    Θανάσης Στερόπουλος | 22 Ιουλίου 2016 στις 15:19

    Δεν είχα ποτέ action cam μέχρι τώρα. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ

  • #
    1

    Οχι δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    Δέν είχα action camera αλλά θα ήθελα να αποκτήσω

  • #
    1

    Οχι δεν ειχα action camera μακάρι να είναι η πρώτη . Καλή επιτυχία σε ολους !!

  • #
    1
    Ζαγουρτζινης Βασιλης | 22 Ιουλίου 2016 στις 15:35

    Δεν είχα ποτέ … και θέλω πολύ, περισσότερο για λήψεις μέσα στη Θάλασσα.

  • #
    1
    ΤΖΙΡΒΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ | 22 Ιουλίου 2016 στις 15:45

    Αν και μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους οι κάμερες δυστυχώς δεν είχα ποτέ.
    Εύχομαι τώρα να αποκτήσω…

  • #
    1

    Ειχα GoPro αλλα χάλασε

  • #
    1

    Δέν είχα action camera αλλά θα ήθελα να αποκτήσω

  • #
    1
    Νεκτάριος Λιβιτσάνος | 22 Ιουλίου 2016 στις 15:57

    Δεν έχω action camera

  • #
    1

    Όχι action δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ή να αγοράσω μέχρι στιγμής.

  • #
    1

    Όχι δεν είχα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι πολύ καλά

  • #
    1

    δεν έχω action camera

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera, ελπίζω να αποκτήσω τώρα!

  • #
    1
    Στέλιος Ματθάιου | 22 Ιουλίου 2016 στις 16:08

    Ναι έχω μία gopro 3+ black

  • #
    1

    Οχι δεν ειχα ποτε μου μακαρι να ειναι αυτη η πρωτη μου

  • #
    1

    Όχι αλλά θα ήθελα πολύ να έχω μία… <3

  • #
    1
    Παναγιώτης Μεταλληνός | 22 Ιουλίου 2016 στις 16:16

    Δεν είχα action camera και θέλω να αποκτήσω

  • #
    1
    Χρήστος Παναγιωτόπουλος | 22 Ιουλίου 2016 στις 16:19

    Οχι δεν ειχα ποτε και θα ηθελα πολυ αυτο το εργαλειοοο!!!! :) :)

  • #
    1

    Δεν έχω ασχοληθεί αλλη φορά με τέτοιες κάμερες ν και πάντα μ άρεσαν τα βίντεο που βγάζουν άλλοι από καταστάσεις που δεν μπορείς να είσαι με κανονική κάμερα

  • #
    1

    Δυστυχώς δεν έχω action camera, θέλω μια για υποβρυχιες φωτογραφίες και βίντεο με το Mountain bike.

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ μου action camera.

  • #
    1
    Δαμιανός Μπρανίδης | 22 Ιουλίου 2016 στις 16:28

    Πάντα έκανα αρκετά αθλήματα που αξίζει να τραβάς με μια κάμερα αλλά μέχρι πέρυσι δεν είχα μέχρι που αγόρασα την SJCAM SJ5000+ και απογοητεύτηκα εντελώς αφού έχει πολλά κολλήματα το λειτουργικό της.

  • #
    1

    Δεν είχα ποτε action camera.

  • #
    1
    ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ | 22 Ιουλίου 2016 στις 16:39

    Εχω SJcam 5000

  • #
    1
    Ελευθέριος Πούρνος - Γεωργίου | 22 Ιουλίου 2016 στις 17:07

    Δεν είχα μια action camera αλλά τώρα ψάχνομαι να αγοράσω

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτέ action cam. Θα ήθελα να αποκτήσω μια.

  • #
    1
    Στέλιος Νεοφυτίδης | 22 Ιουλίου 2016 στις 17:12

    Όχι δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    Φώτης Μανδάλης | 22 Ιουλίου 2016 στις 17:28

    έχω ακόμα μια γριά gopro…

  • #
    1

    ναι. την sony as100

  • #
    1
    Γιώργος Κάλπης | 22 Ιουλίου 2016 στις 17:33

    όχι δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    Χριστίνα Δαγρέ | 22 Ιουλίου 2016 στις 17:36

    Δεν είχα ποτέ action camera, αλλά θέλω πολύ ν’αποκτήσω μία για τα ταξίδια μου!! :-)

  • #
    1

    Όχι! Δυστυχώς!

  • #
    1
    ΑΝΘΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ | 22 Ιουλίου 2016 στις 17:36

    έχω μια rollei youngstar …

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτε action camera !

  • #
    1
    Παναγιώτης Στρογγυλός | 22 Ιουλίου 2016 στις 17:57

    Go pro lcd +

  • #
    1

    είχα sony as200v, αρκετά καλη!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action καμερα, αλλά σκέφτομαι στο μέλλον για την action cam της xiaomi

  • #
    1

    δεν είχα ποτέ αλλα θα ήθελα πολυ!

  • #
    1
    Μιχάλης Κωνσταντάς | 22 Ιουλίου 2016 στις 18:17

    οχι,δεν ειχα ποτε action camera

  • #
    1

    Είχα κλέψει μια πέρισυ στη Σαντορίνη αλλά μου χάλασε και θέλω να μου δώσετε καινούργια.
    Αμα γίνεται την GoPro.

  • #
    1

    Οχι δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    Νίκος Γαλαρινιώτης (Nikos Galas) | 22 Ιουλίου 2016 στις 18:41

    Όχι δεν είχα πότε μια action camera. Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω μια!

  • #
    1
    Παναγιώτης Τσίγγανος | 22 Ιουλίου 2016 στις 18:42

    δεν είχα ποτέ action camera

  • #
    1
  • #
    1

    Δυστηχώς δεν έιχα κάποια action camera.

  • #
    1
    ΜΑΝΟΣ ΜΠΕΚΑΣ | 22 Ιουλίου 2016 στις 19:19

    Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό σας!~Εαν είμαι ο τυχερός και αναδειχθώ νικητής τότε θα είναι και η πρώτη μου action camera που θα κρατήσω στα χέρια μου…καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι! :-)

  • #
    1

    Ναι έχω μια ,sjcam

  • #
    1

    Δεν ειχα action cam……ευχομαι να εχω!!

  • #
    1
    Αναστασία Μιμιλάκη | 22 Ιουλίου 2016 στις 19:32

    οχι δεν ειχα ποτε action camera

  • #
    1

    Δυστυχώς, δεν είχα ποτέ. Συμμετέχω στον διαγωνισμό μήπως και την αποκτήσω!!!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ action camera

  • #
    1

    Ναι, Rollei HD pro. Φοβερή καμερούλα. Ελπίζω να κερδίσω για να παίξω με το 4Κ!! Ευχαριστούμε για το διαγωνισμό.

  • #
    1
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. | 22 Ιουλίου 2016 στις 21:05

    Όχι δεν είχα, αλλά ήθελα να πάρω αυτό το καλοκαίρι.Πιστεύω να την κερδίσω.

  • #
    1

    Όχι, δεν είχα

  • #
    1
    Φιλιππου Σωτηρης | 22 Ιουλίου 2016 στις 21:45

    Οχι ποτε, παντα σε σκεψη ομως :)

  • #
    1

    Όχι ποτέ.Ωραία, είναι θα την ήθελα.

  • #
    1
    ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ | 22 Ιουλίου 2016 στις 22:22

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!! :-)

  • #
    1
    Θεόδωρος Ιορδάνου | 22 Ιουλίου 2016 στις 22:24

    Οχι

  • #
    1

    Οχι δεν είχα ποτέ action cam

  • #
    1

    Είχα μια GoPro hero 3+A αλλα εκλαπη

  • #
    1
    Βασιλης Λενακάκης | 22 Ιουλίου 2016 στις 23:48

    Δεν είχα ποτέ action camera και μου αρέσει η ιδέα να αποκτήσω μια.

  • #
    1

    Ναι, μια Xiaomi Yi

  • #
    1
    Ασημίνα Καλογεροπούλου | 23 Ιουλίου 2016 στις 0:25

    όχι

  • #
    1
    Εμμανουήλ Τσιτσιλιάγκος | 23 Ιουλίου 2016 στις 0:28

    Είχα την φθηνή Rollei, που δυστυχώς έπεσε από την μοτοσυκλέτα και δεν είναι πλέον μαζί μας!

  • #
    1
    Γιώργος Μαστροκόλιας | 23 Ιουλίου 2016 στις 0:32

    Όχι δυστυχώς.

  • #
    1

    Δυστυχώς όχι, δεν είχα την τιμή να κατέχω μια Action Camera. Ελπίζω να έχει έρθει η ώρα και να είμαι ο τυχερός! Καλή επιτυχία σε όλους!

  • #
    1
    Γιάννης Σχίζας | 23 Ιουλίου 2016 στις 0:58

    Δυστυχώς όχι ακόμα.

  • #
    1

    οχι δε ειχα αλα θα ηθελα πολυ να αποκτησω την δικια σας :)

  • #
    1
    Γιώργος Γκόνης | 23 Ιουλίου 2016 στις 2:25

    Δεν είχα την ευκαιρία να εχω μία, ελπίζω να μου δωθεί τωρα.

  • #
    1
    γιαννης προδρομιδησ | 23 Ιουλίου 2016 στις 2:55

    oxi

  • #
    1
    Ελενα Ανγκελοβα | 23 Ιουλίου 2016 στις 3:24

    οχι

  • #
    1
    Στελιος Καφετζάκης | 23 Ιουλίου 2016 στις 4:48

    Οχι δεν είχα ποτέ action cam

  • #
    1

    χι δεν είχα, αλλά ήθελα να πάρω αυτό το καλοκαίρι

  • #
    1
    Μανολης πουλιας | 23 Ιουλίου 2016 στις 8:08

    Δυστυχως δεν ειχα ποτε . Τωρα ηρθε η ωρα ;-)

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera.

  • #
    1
    Μάνος Πασγιάννης | 23 Ιουλίου 2016 στις 8:54

    Όχι δεν είχα ποτέ action camera

  • #
    1
    Μιχάλης Δεληγιαννίδης | 23 Ιουλίου 2016 στις 9:07

    Δυστυχώς, όχι

  • #
    1

    Όχι δεν είχα και γι’αυτό θα ήθελα μια!

  • #
    1
    προκοπία μαλιάκου | 23 Ιουλίου 2016 στις 10:09

    Οχι δεν ειχα ποτε αλλα παντα ηθελα…

  • #
    1
    παναγιωτης αλεξανδροπουλος | 23 Ιουλίου 2016 στις 10:20

    Οχι δεν ειχα αλλα παντα ηθελα μια

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ. Ίσως αυτό αλλάξει μετά τις 29 Ιουλίου. Ίσως πάλι όχι! :)

  • #
    1
    Τερψιχόρη Κουζούνη | 23 Ιουλίου 2016 στις 11:20

    Μέχρι στιγμής έχω μια βαριά αλλά πολύ αξιόπιστη dslr που όμως δεν μπορώ να κουβαλάω στις εξορμήσεις μου είτε με τον ορειβατικό είτε όταν πάω κάμπινγκ ή με τη βάρκα φίλων κι έτσι περιμένω από φίλους να μου δώσουν αναμνηστικές φωτογραφίες είτε βίντεο και το έχω καημό… Action cameras κυκλοφορούν πολλές και αμφιβόλου ποιότητας ενώ η Rollei είναι μια εξαιρετική εταιρεία και γι’ αυτό θα ήθελα να την κέρδιζα και να ανακάλυπτα τις χαρές μιας τέτοιες φωτογραφικής μηχανής!!!!

  • #
    1
    Κατερίνα Μοσχοβούδη | 23 Ιουλίου 2016 στις 11:27

    Οχι δεν ειχα ποτε.. Ευχαριστουμε πολυ :)

  • #
    1
    Κωστας Γουργιωτης | 23 Ιουλίου 2016 στις 11:45

    Οχι δεν ειχα ποτε action camera

  • #
    1
    ολυμπια κουλιου | 23 Ιουλίου 2016 στις 11:53

    οχι δεν ειχα ποτε!!!

  • #
    1
    Νικηφόρος Πιτταράς | 23 Ιουλίου 2016 στις 12:16

    Ναι έχω 2
    Gopro 3 Black Edition & Gopro 4

  • #
    1

    Oxi dn eixa pote

  • #
    1
    Γιώργος Νταχρης | 23 Ιουλίου 2016 στις 13:13

    οχι δεν ειχα ποτε action camera

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ δυστυχώς.

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ action camera

  • #
    1
    ΝΕΝΑΔΗΣ Δημητριος | 23 Ιουλίου 2016 στις 15:33

    Οχι δεν ειχα ποτε action camera

  • #
    1
    Ηλίας Αγγλόπουλος | 23 Ιουλίου 2016 στις 15:45

    όχι, ποτέ καμία!

  • #
    1

    Δυστυχώς δεν είχα ποτέ.
    Καλό καλοκαίρι!

  • #
    1
    Λεανδρος Καιπης | 23 Ιουλίου 2016 στις 16:04

    οχι δεν ειχα ποτε!

  • #
    1

    Όχι :Ο

  • #
    1
    Αναστασία Κοβούσογλου | 23 Ιουλίου 2016 στις 17:25

    Δυστυχώς όχι.. Εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω μια action cam!!!!!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα. Θα ήθελα όμως μια.. :)

  • #
    1
    Γιώργος Προβιάς | 23 Ιουλίου 2016 στις 19:16

    Όχι δεν είχα ποτέ, μόνο dslr.

  • #
    1
    Γρηγόρης Βασιλειάδης | 23 Ιουλίου 2016 στις 19:56

    Ναι έχω την Gopro Session.

  • #
    1

    Δεν ειχα και γω καμια, γιατι λεω ετσι οπως εχουν παει τα οικονομικα μονο για action δεν ειμαστε

  • #
    1

    Όχι δεν είχα και μακάρι να είμαι ό τυχερός!

  • #
    1
    προκόπης βουδουελλης | 24 Ιουλίου 2016 στις 9:15

    όχι δέν ειχα πότε, θά ήθελα……….

  • #
    1
    Γιάννης Χονδρογιάννης | 24 Ιουλίου 2016 στις 11:31

    Όχι δεν είχα, θα είναι η πρώτη μου :) !

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ δυστυχώς.

  • #
    1
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΛΚΙΑ | 24 Ιουλίου 2016 στις 13:12

    Όχι δεν είχα ποτέ μου και τώρα να η ευκαιρία!

  • #
    1

    Οχιιι δεν είχα αλλά θέλω!!!

  • #
    1

    Δυστυχώς οχι! Αλλα θα ηθελα την συγκεκριμένη! Καλη συνεχεια!

  • #
    1
    Γιώργος Ζαγκόγλου | 24 Ιουλίου 2016 στις 15:42

    Καλή επιτυχία σε όλους.
    Έχω μια go pro 2

  • #
    1

    Όχι ποτέ δεν είχα, αν και πάντα ήθελα μια!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ δική μου action camera!

  • #
    1
    ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | 24 Ιουλίου 2016 στις 20:04

    Όχι δυστηχώς δέν είχα κάποια κάμερα…

  • #
    1
    Γαιτανής Ιωσήφ | 24 Ιουλίου 2016 στις 20:16

    δεν ειχα ποτε action camera και θα την ηθελα σε συσκευασια δωρου με μπλε κορδελα και μεγαλο φιογκο. ευχαριστω.

  • #
    1
    Μαρία Μητρογιαννη | 24 Ιουλίου 2016 στις 22:52

    Όχι! Ποτέ!

  • #
    1

    Δυστυχώς, δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    Ελευθέριος Μικρός | 24 Ιουλίου 2016 στις 23:44

    Όχι δεν είχα ποτέ action camera

  • #
    1
    Φωτοπουλου Θεοδώρα | 25 Ιουλίου 2016 στις 1:12

    Δεν είχα ποτέ….. Και θα ήθελα πολύ να αποκτήσω…..

  • #
    1
    Δημήτρης Κεσσανίδης | 25 Ιουλίου 2016 στις 8:44

    δεν ειχα ποτε μου και εχω τρομερη αγαπη για τον βυθο.οποτε ηρθε η ωρα ευχομαι!

  • #
    1

    Όχι ποτέ μου δεν είχα action camera

  • #
    1

    Δυστυχώς, δεν είχα ποτέ action camera

  • #
    1
    Αριστοτέλης Κ | 25 Ιουλίου 2016 στις 11:22

    Δυστυχώς δεν είχα ποτε. Μόνο dslr.

  • #
    1
  • #
    1

    Όχι, ποτέ!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ, ευκαιρία να αποκτήσω :D

  • #
    1

    Είχα μία μηχανή kodak, αλλά δυστυχώς με μικρή ανάλυση φωτογραφίας (μολις 5MP). Ελπίζω να βελτιώσω τος λήψεις μου με την καινούρια μου μηχανή και τα 12 MP πλέον! Ευχαριστούμε

  • #
    1
    Λαμπρος Ψουρουκης | 25 Ιουλίου 2016 στις 16:53

    δεν είχα ποτέ..

  • #
    1
    Χάρης Γρηγορίου | 25 Ιουλίου 2016 στις 16:56

    Όχι, ποτέ !

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτε, αλλά θέλω πολύ να αποκτησω!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ δικιά μου action camera και θα ήθελα πάρα πολύ!!

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτε και θα ηθελα να δοκιμασω μια!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα αλλά μακάρι να αποκτήσω..!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ, μεγάλη ευκαιρία και μπράβο σας γι αυτή σας τη κίνηση!

  • #
    1
    ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ | 25 Ιουλίου 2016 στις 18:44

    Όχι, δεν είχα ποτέ..

  • #
    1

    Οι δεν είχα ποτε

  • #
    1

    Οχι δεν ειχα ποτε

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ!

  • #
    1
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ | 25 Ιουλίου 2016 στις 18:56

    Δεν είχα αλλά μου θα αποκτήσω άμα την κερδίσω

  • #
    1

    Όχι ποτε

  • #
    1
    Γιώργος Θεοχαρίδης | 25 Ιουλίου 2016 στις 19:00

    Ποτέ δεν είχα…..Τώρα είναι ευκαιρία να αποκτήσω μία

  • #
    1
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΖΙΑΚΙΔΟΥ | 25 Ιουλίου 2016 στις 19:01

    Δεν ειχα ποτέ λόγω του κοστους αν και θα ηθελα παρα πολυ!!! Καλη επιτυχια σε όλους και ευχαριστουμε για το υπεροχο δωρο σας!!!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτε δυστυχώς , μακαρι να κερδισω , καλο καλοκαιρι :)

  • #
    1
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΑΣ | 25 Ιουλίου 2016 στις 19:14

    Όχι δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    Βασίλης Γιάννος | 25 Ιουλίου 2016 στις 19:27

    Δυστυχώς δεν είχα action cam

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Οχι δν ειχα ποτε αλλα θα ηθελα πολυ να παρω μια!!!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ,θα ήθελα όμως μια..

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ μου…χρειάζομαι όμως και για τις ορειβασιες και τις καταδύσεις.

  • #
    1
    Αλεξανδρος Σπινουλας | 25 Ιουλίου 2016 στις 20:08

    Οχι ποτε

  • #
    1

    Δεν είχα μέχρι τώρα action camera.

  • #
    1
    Βοργιανίτης Αναστάσης | 25 Ιουλίου 2016 στις 21:10

    Οχι δεν ειχα ποτε μια action camera!

  • #
    1

    Δυστυχώς δεν είχα δεν είχα

  • #
    1
    βασιλικη κιλικιδου | 25 Ιουλίου 2016 στις 21:15

    δυστυχως δεν ειχα ποτε action cam οποτε μακαρι να κερδισω για να την δοκιμασω

  • #
    1
  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    δεν είχα ποτέ action camera αλλά η αγορά μίας είναι στα σχέδιά μου

  • #
    1
    Γωγώ Παγκάλου | 25 Ιουλίου 2016 στις 22:22

    Οχι δεν είχα ποτέ !!!

  • #
    1
    Παύλος Μιχαηλίδης | 25 Ιουλίου 2016 στις 22:22

    Όχι δεν είχα ποτέ,θα ήθελα όμως μια!!!

  • #
    1
    Χριστίνα Πασ | 25 Ιουλίου 2016 στις 22:26

    Όχι δυστυχώς δεν είχα ποτέ και πάντα ήθελα μία και για τις εξωτερικές δραστηριότητες, αλλά κυρίως για υποβρύχιες λήψεις!!!

  • #
    1
    ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ | 25 Ιουλίου 2016 στις 22:29

    Οχι δεν ειχα ποτε μια action camera!

  • #
    1

    Δεν είχα action camera

  • #
    1

    Όχι, δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ,θα ήθελα όμως μια..!!!!!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα, μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσω μία;;

  • #
    1

    οχι δυστυχως δεν ειχα ποτεεε :)

  • #
    1
    Αλέξης Μπιτλής | 25 Ιουλίου 2016 στις 22:45

    οχι δεν ειχα ποτε action camera

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera

  • #
    1
    Σαμαράς Κύριλλος | 25 Ιουλίου 2016 στις 22:51

    Δυστυχώς δεν είχα και μακάρι να αποκτήσω κάποια.

  • #
    1

    Οχι δεν ειχα ποτε action camera

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Γεωργιαδης | 25 Ιουλίου 2016 στις 23:13

    Όχι δεν ειχα ποτε, θα ηθελα να πάρω ενα …

    Καλη επιτυχία σε ολους …

  • #
    1
    Πέτρος Πλωμαρίτης | 25 Ιουλίου 2016 στις 23:17

    Δεν είχα ποτέ αλλά σκέφτομαι να αποκτήσω!

  • #
    1
    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. | 25 Ιουλίου 2016 στις 23:20

    Oχι δεν ειχα,και θα ηθελα να την κερδισω

  • #
    1
    Αλέξανδρος Μηνάς | 25 Ιουλίου 2016 στις 23:21

    Όχι δεν έτυχε να έχω, αλλά όπως και έχει κάποια στιγμή ξέρω πως θα αποκτήσω.

  • #
    1

    Όχι δεν έιχα ποτέ!

  • #
    1

    Όχι, δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου τέτοιου είδους φωτογραφική μηχανή ούτε έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα εάν κέρδιζα, γιατί με αυτό το τρόπο θα γεννιόταν η ευκαιρία να πειραματιστώ και να δοκιμάσω ένα νέο στυλ φωτογραφίας.
    Σας ευχαριστώ!

  • #
    1
    Γιωργος καλαματας | 25 Ιουλίου 2016 στις 23:31

    Οχι δεν ειχα ποτε

  • #
    1

    Όχι, αλλά με ενδιαφέρει να βγάζω υποβρύχιες φωτογραφίες!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ αλλά θα τη ήθελα πολύ πολύ….

  • #
    1

    Όχι, δεν είχα ποτέ.

  • #
    1
    Στέλιος Παφιλης | 25 Ιουλίου 2016 στις 23:48

    Οχι δεν ειχα και θελω να εχω.

  • #
    1

    Ναι, GoPro Hero και πρόσφατα, Hero4

  • #
    1
    ΤΣΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ | 26 Ιουλίου 2016 στις 0:00

    ΝΑΙ…GOPRO3..αλλα παρουσίασε πρόβλημα…θα ήθελα να δοκίμαζα και μια αλλης εταιρίας…πιστεύω πλέον οτι το μονοπώλιο της GOPRO αρχίζει και βρίσκει αντάξιους και πιο φτηνούς ανταγωνιστές στην αγορά των action camera…!!

  • #
    1
  • #
    1
    Τζονι Μπρατσόνι | 26 Ιουλίου 2016 στις 0:09

    GoPro, άνετα!

  • #
    1

    Είχα μια γκο προ αλλα την έχασα στην θάλασσα

  • #
    1
    Στελλα Μαλαμουδη | 26 Ιουλίου 2016 στις 0:37

    Όχι δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera, οπότε ο διαγωνισμός ήρθε πάνω στην ώρα για να αποκτήσω μια. Καλή επιτυχία σε όλους.

  • #
    1
    κωνσταντινος παπαδοπουλος | 26 Ιουλίου 2016 στις 1:14

    Οχι δν ειχα ποτε αλλα θα ηθελα

  • #
    1

    Οχι δυστυχώς δεν έτυχε να έχω στην κατοχή μου μία ανάλογη κάμερα.

  • #
    1

    ΟΧΙ ΠΟΤΕ

  • #
    1

    Ναι την gopro hero

  • #
    1

    δεν ειχα ποτε ευκαιρια να αποκτησω

  • #
    1

    Όχι δεν είχα και πάντα ήθελα

  • #
    1
    Μαχαιρίδης Αβραάμ | 26 Ιουλίου 2016 στις 6:35

    Οχι δεν ειχα ποτε

  • #
    1
    Μιλτιάδης Ανδρέου | 26 Ιουλίου 2016 στις 7:25

    Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να αγοράσω αλλά θα ήθελα.

  • #
    1

    δεν είχα ποτέ καιρός να αποκτήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • #
    1

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ACTION CAMERA…………..

  • #
    1
    Κατερίνα Βογιατζακη | 26 Ιουλίου 2016 στις 8:08

    Όχι δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Όχι δεν είχα

  • #
    1

    οχι δεν ειχα ποτε και θα ηθελα πολυ μια!

  • #
    1
  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ κάτι παρόμοιο!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα.

  • #
    1
  • #
    1

    δυστυχώς όχι

  • #
    1

    Δεν είχα ποτε τέτοια κάμερα

  • #
    1

    μόνο δανεική από φίλο μια της πλακας

  • #
    1
  • #
    1

    πάντα ήθελα αλλά ποτέ δεν αγόρασα

  • #
    1

    μακάρι να κερδίσω γιατί δεν έχω ούτε είχα

  • #
    1
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΤΕΝΙΑΔΑΚΗΣ | 26 Ιουλίου 2016 στις 9:48

    Δεν είχα ποτε τέτοια κάμερα

  • #
    1

    Ποτε δεν ειχα αλλα θα ηθελα παρα πολυ να την κερδισω….

  • #
    1
    Κωνσταντίνα Γιαβρούδη | 26 Ιουλίου 2016 στις 10:16

    Δυστηχως δεν ειχα ποτε αλλα θελω παααρα πολυ να ειμαι τυχερη..θα τη χαρισω στο φιλο μου που κσνει καταδυσεις..

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτε action cam εως τωρα

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ | 26 Ιουλίου 2016 στις 10:31

    εάν κερδίσω θα έιναι η πρώτη φορά που θα αποκτήσω action camera .Ευχαριστούμε

  • #
    1
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ | 26 Ιουλίου 2016 στις 10:33

    Δεν είχα ποτε τέτοια κάμερα

  • #
    1

    1 Sony AS30V

  • #
    1
    ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ | 26 Ιουλίου 2016 στις 10:47

    Όχι δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Είχα μια sony as20 αλλα δυστυχώς απεβίωσε!!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera.

  • #
    1
    Θοδωρής Μήτσου | 26 Ιουλίου 2016 στις 11:34

    Όχι δεν είχα ποτέ action camera.

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ,αλλά θα ήθελα πάρα πολύ μια τέτοια κάμερα!!!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ..καιρός ήταν πιστεύω :)

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτε για αυτο και θα θελα να αποκτησω την συγκεκριμενη !!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ action camera αλλά θα ήθελα πολύ ^_^

  • #
    1

    δυστυχώς δεν ειχα και σκεφτομαι να παρω μια

  • #
    1
    Κατερίνα Κουγιανού | 26 Ιουλίου 2016 στις 13:17

    Δεν είχα ποτέ.Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο!!!!!!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτε…. Οποτε χρειαζόμαι δανείζομαι απο φίλους

  • #
    1
    ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΙΚΟΥΡΑ | 26 Ιουλίου 2016 στις 13:26

    δεν ειχα ποτε και τη θελω για να τραβηξω τις επιδοσεις μου στο pole dancing!!!!!!!!!!!!!!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera .

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    Ακης Σαμαράς | 26 Ιουλίου 2016 στις 14:01

    Όχι δεν είχα ποτέ action camera.

  • #
    1
    Μιχάλης Πενής | 26 Ιουλίου 2016 στις 14:06

    Όχι δεν είχα.

  • #
    1

    Oχι δεν ειχα!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ μου!

  • #
    1
    Φωτούλα Ξανθοπούλου | 26 Ιουλίου 2016 στις 14:10

    Δεν είχα…!

  • #
    1
    Γρηγόρης Καραμήτρος | 26 Ιουλίου 2016 στις 14:10

    Μία action cam δεν είναι ποτέ αρκετή! Καλό είναι να δω και την ποιότητα Rollei!!!

  • #
    1

    οχι, ποτέ…

  • #
    1
    ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ | 26 Ιουλίου 2016 στις 14:24

    δεν ειχα ποτε!

  • #
    1

    Καλησπέρα δυστυχώς δεν είχα την τύχη να έχω μία, θα ήθελα πολύ όμως μία να γράψω την ιστορία των μικρών μου κάθε μέρα που περνάει και μεγαλώνουμε μαζί!!!
    fb:Xanthippi Atsalaki Crete

  • #
    1

    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ! :)

  • #
    1
  • #
    1

    δεν έτυχε να έχω ποτέ μια τέτοια κάμερα αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω μια και σας ευχαριστώ που κάνετε τέτοιους διαγωνισμούς

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ. Μακάρι να την κερδίσω

  • #
    1

    Καλησπερα σας,οχι δεν ειχα ποτε μου action καμερα,συγχαρητηρια για το διαγωνισμο.

  • #
    1

    ποτε δεν ειχα!!

  • #
    1
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ | 26 Ιουλίου 2016 στις 15:24

    Δεν είχα την ευκαιρία ακόμα να δουλέψω/αποκτήσω μια action camera! Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε!

  • #
    1
    Λέων Κουντουράς | 26 Ιουλίου 2016 στις 15:26

    Είχα 2 olympus!!!

  • #
    1
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΩΫΣΙΔΟΥ | 26 Ιουλίου 2016 στις 15:50

    Ποτέ δεν είχα….

  • #
    1

    Δεν έχω action cam

  • #
    1

    Δεν είχα πότε και θα ήθελα για τα ταξίδια με την μηχανή!!!

  • #
    1

    έχω μια της turbox αλλά θα ήθελα να έχω μια καλύτερη !!!!

  • #
    1

    Καλησπέρα σας, όχι δεν έτυχε να έχω κάποια στα χέρια μου

  • #
    1

    Δυστυχώς δεν είχα και θα ήθελα να αποκτήσω μία, διότι έχω σκοπό να κάνω μπόλικες καταδύσεις φέτος!! Και θα ήθελα να αποθανατίσω αυτές τις στιγμές!!

  • #
    1
    ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΒΕΟΥ | 26 Ιουλίου 2016 στις 16:39

    όχι, δεν είχα ποτέ, είνα ακριβές για μένα

  • #
    1

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

  • #
    1

    οχι δυστυχως

  • #
    1

    ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ……

  • #
    1
    Τριανταφυλλίδη Βιάρα | 26 Ιουλίου 2016 στις 17:42

    Δυστυχως δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Όχι, δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτε

  • #
    1
    Χρυσάνθη Σωτηροπούλου | 26 Ιουλίου 2016 στις 18:24

    Όχι δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    οχι δεν εχει τυχει και ευχομαι να σταθω τυχερή και να δοκιμάσω!!!

  • #
    1

    ΟΧΙ ΠΟΤΕ

  • #
    1
    ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ | 26 Ιουλίου 2016 στις 18:40

    Οχι, ποτε

  • #
    1
    Κώστας Κατσομήτρος | 26 Ιουλίου 2016 στις 18:48

    Δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Δεν είχα.Τις θεωρούσα ακριβές.Μετά από αυτό το βίντεο μπορώ να πώ πως έχω αλλάξει γνώμη.

  • #
    1
    Ιωσήφ Βαρδάκης | 26 Ιουλίου 2016 στις 19:07

    Δεν είχα action camera μέχρι τώρα.

  • #
    1
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ | 26 Ιουλίου 2016 στις 19:20

    Όχι δεν είχα μέχρι τώρα δική μου action camera

  • #
    1
    Βηθανία Βοσκοπούλου | 26 Ιουλίου 2016 στις 19:42

    Δεν είχα ποτέ.

  • #
    1
    Κοσμάς Σαλβαρτζίογλου | 26 Ιουλίου 2016 στις 20:07

    Δυστυχώς δεν είχα ποτέ μου action camera….

  • #
    1

    Δεν έτυχε ποτέ να έχω.
    Ίσως είμαι ο τυχερός και κερδίσω τι Rollei ActionCam 425.
    Ευχαριστούμε πολύ

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ!

  • #
    1
    Γεωργία Βλάχου | 26 Ιουλίου 2016 στις 20:51

    Δεν είχα ποτέ! Να μια καλή ευκαιρία να αποκτήσω!

  • #
    1

    Natec HD50

  • #
    1
    Δημητρης Τζουλιαδακης | 26 Ιουλίου 2016 στις 21:05

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    δεν ειχα ποτε τωρα ομως ισως ….χαχαχα καλη τυχη σε ολους

  • #
    1

    Ποτέ δεν είχα action camera, νομίζω ήρθε η ώρα…..

  • #
    1
    Μαίρη Λαμπρινού | 26 Ιουλίου 2016 στις 23:09

    οχι δεν είχα ποτέ αν και θα το ήθελα

  • #
    1
    Μαριος Ξυδωνας | 26 Ιουλίου 2016 στις 23:20

    Δεν ετυχε να εχω ποτε….

  • #
    1
    Γιάννης Μακρυνόρης | 26 Ιουλίου 2016 στις 23:22

    Δεν είχα ποτέ action camera, ελπίζω αυτή να είναι η πρώτη μου

  • #
    1
    Αγγελικη Μαλαμουδη | 26 Ιουλίου 2016 στις 23:46

    Δεν είχα ποτέ action camera!

  • #
    1
    χριστινα λουπα | 27 Ιουλίου 2016 στις 0:08

    δεν ειχα ποτε.

  • #
    1

    Δεν είχα ποτε..θα ήθελα ομως :)

  • #
    1
    Διονυσης Τυρογαλας | 27 Ιουλίου 2016 στις 0:42

    Οχι δεν ειχα ποτε!

  • #
    1
    Σαββίδης Αναστάσιος | 27 Ιουλίου 2016 στις 0:53

    Όχι δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    EIXA ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ Turbo-X Action Cam ACT-60

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ τόσο υπέροχη κάμερα Αθανάσιος Δημητρίου συμμετοχή στην κλήρωση ευχαριστώ Καλό καλοκαίρι με υγεία

  • #
    1

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ

  • #
    1
    Δημήτριος Πανταζίδης | 27 Ιουλίου 2016 στις 8:38

    Έχω μια GoPro Hero 3+. Ωραία κάμερα…

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτε

  • #
    1
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ | 27 Ιουλίου 2016 στις 9:01

    Δεν είχα ποτέ κι ελπίζω να είμαι ο νικητής!

  • #
    1
    Εβελίνα Στολτίδου | 27 Ιουλίου 2016 στις 9:34

    Δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    δεν ειχα ποτε

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ! Ευχαριστούμε πολύ!

  • #
    1
    ΒΕΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | 27 Ιουλίου 2016 στις 11:22

    Καλημέρα σας. Δέν έχω :-( .Εγώ ενδιαφερόμουν να αγοράσω μια sony as50 αλλά την τιμή της τα αξεσουάρ που δίνει είναι πολυ φτωχά κατα τη γνώμη μου έτσι μετά απο έρευνα είδα οτι η rollei 425 είναι το καλύτερο value for money.
    Ελπίζω να κερδίσω.
    Καλή τύχη σε όλους.
    Πάνος

  • #
    1
  • #
    1

    Όχι δυστυχώς!:(

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera

  • #
    1
    Παναγιωτης Μακρης | 27 Ιουλίου 2016 στις 12:26

    δεν ειχα ποτε

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτε action camera,θα την ηθελα πολυ για να βγαλω βιντεακια καλοκαιρινα!

  • #
    1

    ποτε εως τωρα, καλη επιτυχια

  • #
    1
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ | 27 Ιουλίου 2016 στις 13:23

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ACTION CAMERA…………..

  • #
    1
    Κατερινα Τσιριγωτη | 27 Ιουλίου 2016 στις 13:29

    Καμία!!

  • #
    1

    Δεν είχα πότε action cam αλλά θα ήθελα πάαρα πολύ να αποκτήσω μια!! Ευχαριστούμε πολύ!!

  • #
    1
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΑΝΩΤΟΠΟΥΛΟΥ | 27 Ιουλίου 2016 στις 14:21

    Δεν είχα ποτέ και θα ήθελα πάρα πολύ να την αποκτήσω και να καταγράφω τις εμπειρίες μου!!!!!!
    Εύχομαι να είμαι τυχερή και σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για την ευκαιρία αυτή!!!!!

  • #
    1

    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ !!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ <3

  • #
    1
    Νικολας Σταυρου | 27 Ιουλίου 2016 στις 14:40

    Δυστυχως δεν ειχα ποτε!

  • #
    1

    Δυστυχώς, δεν είχα ποτέ. Είναι ένα πολύ όμορφο δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους!

  • #
    1

    εως τωρα δεν ειχα, καλο απογευμα.

  • #
    1
    Αντύπας Παπαδόπουλος | 27 Ιουλίου 2016 στις 15:54

    Όχι!

  • #
    1
    ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ | 27 Ιουλίου 2016 στις 15:57

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    ΠΕΤΑΧΤΗ ΣΟΦΙΑ | 27 Ιουλίου 2016 στις 16:10

    Δεν είχα ποτέ !!! Μακάρι να σταθώ τυχερή !!!!
    ευχαριστώ πολύ

  • #
    1

    Όχι, δυστυχώς και για αυτό θα ήθελα πολύ να κερδίσω!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα και πάνω στη ώρα που έψαχνα για τη συγκεκριμένη!!!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ! Θα ήθελα να κερδίσω! :)

  • #
    1
    Τριανταφυλλιά Τότη | 27 Ιουλίου 2016 στις 19:52

    Δεν είχα αλλά μου αρέσει η καμερα αυτή γιατί μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε extream καταστάσεις και να βγει σώα! ;)

  • #
    1

    Δεν είχα :/

  • #
    1
    Απόστολος Τότης | 27 Ιουλίου 2016 στις 20:23

    Δεν έχω πάρει ακόμη

  • #
    1

    Όχι δέν είχα ποτέ

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ.. μακάρι να αποκτήσω!!

  • #
    1
    Φιολιτάκη Κατερίνα | 27 Ιουλίου 2016 στις 21:53

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1
    ταουκτσής βασίλης | 27 Ιουλίου 2016 στις 21:54

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    οχι δεν ειχα ποτε μου !!!!!

  • #
    1

    Δεν είχα τέτοια κάμερα

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ! Θα ήθελα να κερδίσω!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ τέτοια κάμερα αλλά πολύ θα ήθελα να αποκτήσω!

  • #
    1
    Φώτης Πανταζής | 27 Ιουλίου 2016 στις 23:13

    όχι δέν είχα ποτέ !!!!!

  • #
    1

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ

  • #
    1
    Νικος Καλογερ | 28 Ιουλίου 2016 στις 2:56

    Οχι , δυστυχως δεν ειχα .

  • #
    1

    δεν είχα ποτέ action camera και θέλω να αποκτήσω

  • #
    1
    Κική Καραμπάση | 28 Ιουλίου 2016 στις 7:37

    Eυχαριστούμε!Υπέροχο!Δεν είχα και για αυτό θα ήθελα να την κερδίσω!

  • #
    1
    Νίκος Πολιτίδης | 28 Ιουλίου 2016 στις 8:59

    Όχι δεν είχα αλλά είμαι “ψημένος”!

  • #
    1
    Φοίβος Θεοδωρίδης | 28 Ιουλίου 2016 στις 9:01

    Όχι δεν έχω αλλά θέλω.

  • #
    1
    παναγιωτης μαραβελας | 28 Ιουλίου 2016 στις 9:18

    δεν ειχα ποτε μο λογω οικονομικων δυσχερειων

  • #
    1
    ζωη χρονοπουλου | 28 Ιουλίου 2016 στις 9:22

    δεν ειχα ποτε

  • #
    1
    ιωαννης μαραβελας | 28 Ιουλίου 2016 στις 9:36

    δεν ειχα ποτε

  • #
    1

    Δεν είχα

  • #
    1

    όχι !!

  • #
    1

    Όχι, μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να έχω δτην κατοχή μου μια action camera. Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό και την προσφορά του δώρου.

  • #
    1

    ποτε εως τωρα

  • #
    1

    Δυστυχως δεν ειχα ποτε

  • #
    1
    Ανδρεας Μαυρομαγουλος | 28 Ιουλίου 2016 στις 11:45

    Οχι δυστυχως…

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ | 28 Ιουλίου 2016 στις 11:55

    Δεν είχα ποτέ τέτοια κάμερα

  • #
    1

    Mia Canon digital

  • #
    1

    Δεν ετυχε να εχω action camera

  • #
    1
    Στάθης Νικολαΐδης | 28 Ιουλίου 2016 στις 12:47

    Όχι δεν είχα ποτέ μου.

  • #
    1
    Άννα Πούλιου | 28 Ιουλίου 2016 στις 13:37

    Δεν είχα ποτέ action camera, αν και θα μου ήταν πολύ χρήσιμη καθώς ασχολούμαι με τον αθλητισμό και θα ήθελα να απαθανατιζω τετοιες στιγμές και όχι μόνο!!!! Υπέροχο δώρο μας προσφέρετε!!!! Ευχαριστουμε πολύ για την ευκαιρία!!!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους, και καλές διακοπές (όσοι πάτε)⛵⛵⛵

  • #
    1

    Ποτέ δεν είχα τέτοια κάμερα αλλά πάντα ήθελα να αποκτήσω μία.

  • #
    1
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ | 28 Ιουλίου 2016 στις 14:48

    Δεν είχα ποτέ κι ελπίζω να είμαι η νικήτρια!

  • #
    1
    Μάριος Ματσάνκος | 28 Ιουλίου 2016 στις 14:58

    Ποτέ δεν είχα τέτοια κάμερα. Θα ήθελα πολύ να την αποκτήσω για να δω πως λειτουργεί…

  • #
    1

    Δεν έχω καμία!

  • #
    1

    Δεν ειχα ποτε

  • #
    1
    Γεωργία Μαρκάκη | 28 Ιουλίου 2016 στις 16:34

    Δυστυχώς όχι..

  • #
    1

    Δυστυχώς δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Δεν ειχα

  • #
    1
    Δέσποινα Φιλιπποπολίτη | 28 Ιουλίου 2016 στις 17:20

    όχι δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera, αν και θα μου ήταν πολύ χρήσιμη καθώς ασχολούμαι με τον αθλητισμό και θα ήθελα να απαθανατιζω τετοιες στιγμές και όχι μόνο!!!! Υπέροχο δώρο μας προσφέρετε!!!! Ευχαριστουμε πολύ για την ευκαιρία!!!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους, και καλές διακοπές (όσοι πάτε)⛵⛵⛵

  • #
    1
    Γιάννης Ιωαννίδης | 28 Ιουλίου 2016 στις 18:28

    Δεν είχα ποτέ!!!!!! Ελπίζω αυτή τη φορα να είναι ο τυχερός και να αποκτήσει επιτέλους!!!!! Καλή επιτυχία σε όλους, ευχαριστουμε πολύ για το δώρο, καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

  • #
    1

    Δυστυχως δεν ειχα ποτε αλλα τωρα ειναι καιρος να αποκτησω!!!

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Όχι ακόμη…

  • #
    1

    Δεν έχω καμία ακόμα και χρειάζομαι για τη καταγραφή των αθλητικών μου δραστηριοτήτων.

    Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!

  • #
    1
    Θοδωρής Καρακοζίδης | 28 Ιουλίου 2016 στις 21:43

    Ποτέ δεν είχα action camera. .θα την χρειαστώ σίγουρα σε σπορ αλλά και δουλειά

  • #
    1
    Κατερινα Ιωαννου | 28 Ιουλίου 2016 στις 22:10

    Μονο ψηφιακη ειχα.

  • #
    1

    δεν έτυχε ποτέ να έχω…ευκαιρία να αποκτήσω :)

  • #
    1

    Δεν είχα

  • #
    1

    δύστυχος δεν είχα πότε

  • #
    1

    όχι, ποτέ…

  • #
    1
    Γιαννης Μηναδακης | 28 Ιουλίου 2016 στις 22:36

    Οχι δυδτυχως..

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ.

  • #
    1
    Σαββίδης Αναστάσιος | 28 Ιουλίου 2016 στις 22:45

    Όχι δεν είχα ποτέ.

  • #
    1
    Αλέξανδρος Καμ | 28 Ιουλίου 2016 στις 22:50

    Δεν είχα action camera.

  • #
    1

    Όχι δεν έχω action camera και ελπίζω σύντομα να αποκτήσω! !

  • #
    1
    ΠΕΤΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ | 28 Ιουλίου 2016 στις 23:07

    Δεν ειχα ποτε μου τετοια καμερα!

  • #
    1
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ | 28 Ιουλίου 2016 στις 23:37

    Οχι ακομα

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ μου..

  • #
    1

    Δεν είχα ποτε

  • #
    1

    Έχω τη GoPro HERO

  • #
    1

    Όχι δεν είχα ποτέ.

  • #
    1

    Δεν έτυχε

  • #
    1

    Όχι δεν είχα

  • #
    1
    Νίκος Βαρμπομπίτης | 29 Ιουλίου 2016 στις 1:01

    Όχι, ελπίζω αυτή να είναι η πρώτη…

  • #
    1

    Ναι είχα την EKEN H9 πραγματικά πολύ καλή κάμερα για τα χρήματα που την αγόρασα γύρω στα 50€.

  • #
    1
    Γιαννης Μαυροπουλος | 29 Ιουλίου 2016 στις 1:49

    Δεν ειχα,αλλα πολυ συντομα θελω να αποκτησω μια.Γιατι η ζωη θελει τρελα :)

  • #
    1

    Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα ούτε κανονική κάμερα.. Μακάρι λοιπόν..

  • #
    1

    Οχι δεν ειχα ποτε ελπίζω αυτην την φορα να εχω χαρη στον διαγωνισμό σας.Ευχαριστω πολυ!!!

  • #
    1

    Δυστυχώς δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera, αλλά θα ήθελα να αποκτήσω για να την έχω μαζί μου σε διάφορα σπορ!!

  • #
    1

    Όχι, δεν είχα ποτέ action camera, αλλά θα ήθελα πολύ να αποκτήσω!

  • #
    1

    Όχι αλλά πολύ θα ήθελα μία!

  • #
    1
    Θωμας Διαμαντης | 29 Ιουλίου 2016 στις 4:25

    Δεν ειχα αλλα ευκαιρία να αποκτήσω ;)

  • #
    1
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ | 29 Ιουλίου 2016 στις 6:24

    δυστυχώς δεν είχα αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω μία!

  • #
    1

    Δυστυχως οχι μεχρι τωρα ομως…. ;)

  • #
    1
    Κρυστάλω Σταμάτη | 29 Ιουλίου 2016 στις 9:04

    Δυστυχώς όχι!!!Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!!

  • #
    1

    Όχι μέχρι σήμερα!

  • #
    1

    όχι ποτέ

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera. Αλλά θα ήθελα 1 για τις καλοκαιρινές αποδράσεις.

  • #
    1

    Δυστυχώς όχι.

  • #
    1
    Νικόλαος Μιχαλάκης | 29 Ιουλίου 2016 στις 11:08

    Δεν είχα ποτέ δικιά μου action camera!Μακάρι να είμαι ο τυχερός!

  • #
    1

    όχι δεν είχα ποτέ μέχρι σήμερα :/

  • #
    1

    Δεν έχω αποκτήσει ως τώρα action camera κι ελπίζω να κερδίσω αυτή που δίνεται!

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ | 29 Ιουλίου 2016 στις 12:02

    Δεν είχα ποτέ δικιά μου action camera.

  • #
    1
    Εμμανουήλ Παπαϊωάννου | 29 Ιουλίου 2016 στις 12:10

    Δεν είχα ποτέ actioncam..θα ήθελα πολύ!!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ action camera και τον τελευταίο καιρό ψάχνω ν’ αγοράσω μια με τα χαρακτηριστικά αυτής που δίνετε ως δώρο. Εύχομαι να είμαι τυχερός και να την αποκτήσω!

  • #
    1

    Ποτέ δεν είχα, αλλά πάντα μου άρεσε η ιδέα.

  • #
    1
    Αντωνία Καλαιτζή | 29 Ιουλίου 2016 στις 12:19

    Όχι, δεν είχα ποτέ action camera, αλλά θα ήθελα πολύ να αποκτήσω!!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!

  • #
    1
    Μαρια καρτσακλη | 29 Ιουλίου 2016 στις 12:32

    δεν ειχα ..μακαρι να την αποκτησω..!!!!!!!!!!

  • #
    1
    Σοφία Γκίλινα | 29 Ιουλίου 2016 στις 12:35

    ποτέ δεν είχα ούτε κανονική κάμερα

  • #
    1
    Κατερίνα Μυτιληναίου | 29 Ιουλίου 2016 στις 12:56

    Δεν είχα ποτέ action camera.

  • #
    1
    Παναγιώτης Κουνταρδάς | 29 Ιουλίου 2016 στις 13:07

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    Όχι ..ποτέ ..

  • #
    1

    Δεν ειχα αλλα θα ηθελα μια…

  • #
    1
    Μιχάλης Νάκος | 29 Ιουλίου 2016 στις 14:08

    Ναι της VEMO αλλα δεν μπορω να πω οτι την χρησιμοποίησα και καθόλου λόγω μικρής ευκρίνειας

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ, και θα ήθελα να είμαι ο τυχερός που θα την κερδίσει!!! :)

  • #
    1

    Όχι, δεν έτυχε να έχω.

  • #
    1
    Ιωάννης Πανόπουλος | 29 Ιουλίου 2016 στις 14:13

    Δεν είχα ποτέ μου action camera :(

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΡΕΠΑ | 29 Ιουλίου 2016 στις 14:14

    Οχι δεν είχα ποτέ αλλά πολύ θα την ήθελα!!!!!!!!!

  • #
    1
    Τακης Γελαοπουλος | 29 Ιουλίου 2016 στις 14:15

    Όχι και θελω. Πολυ να αποκτησω

  • #
    1
    Κλειώ Πανοπούλου | 29 Ιουλίου 2016 στις 14:18

    Ποτέ, μακάρι να αποκτήσω όμως!

  • #
    1

    δεν ειχα ποτε action camera αλλα θα ηθελα πολυ να αποκτησω μια,ευκαιρια λοιπον αυτος ο τελειος διαγωνισμος!!

  • #
    1
    Ειρήνη Μουζακίτη | 29 Ιουλίου 2016 στις 14:37

    Δεν είχα ποτέ action camera,εύχομαι να φανώ τυχερή,καλό καλοκαίρι!

  • #
    1

    όχι δεν είχα ποτέ!!

  • #
    1

    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

  • #
    1

    Δεν εχω αλλα παντα ηθελα να αποκτησω μια δικη μου….. εχω χρησιμοποιησει σπο φιλους και ειναι τρομερες…..

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ :/

  • #
    1
    Αμαντα Βασιλειαδου | 29 Ιουλίου 2016 στις 15:41

    Όχι και θελω πολύ

  • #
    1

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ

  • #
    1
    ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΚΛΗ | 29 Ιουλίου 2016 στις 15:43

    Όχι ..ποτέ ..αν με ρωτουσατε για παιδια θα σας ελεγα οτι εχω πολλα(τεσσερα)….αλλα για φωτογραφικη δεν γνωριζω τιποτα, μακαρι να μου δοθει η ευκαιρια!!!

  • #
    1
    Χρυσανθάκης Κουνταρδάς | 29 Ιουλίου 2016 στις 15:44

    Δεν είχα

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ κάμερα, αλλά θέλω πολύ να αποκτήσω!! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!
    Facebook: Πετρούλα Φιλίππου
    YouTube: APOLLWNIAgr
    Twitter: @petroula1608

  • #
    1
    Γιαννης Λαχανας | 29 Ιουλίου 2016 στις 15:56

    Οχι…. Ποτε….

  • #
    1
    ΛΑΖΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ | 29 Ιουλίου 2016 στις 16:01

    Δεν είχα δυστυχώς ποτέ action camera

  • #
    1
    Ειρηνη Ζαγοραιου | 29 Ιουλίου 2016 στις 16:17

    Όχι πολυ θα ήθελα !!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ αλλά πολύ θα ήθελα να αποκτήσω μια.

  • #
    1
    Μαρία κουφου | 29 Ιουλίου 2016 στις 16:38

    Δεν είχα ποτε κάμερα τέτοιου τύπου και θα ήθελα πολύ να κερδιζα

  • #
    1

    Όχι! δεν είχα ποτέ!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ… θα ήθελα πολύ να αποκτήσω όμως!!!

  • #
    1
    Χριστινα Τυρεκιδου | 29 Ιουλίου 2016 στις 17:12

    δεν ειχα ποτε action camera δυστηχως….. ομως παντα ηθελα μια…. ολες οι φιλες μου εχουν και αναγκαζομαι να δανιζομαι και αν με αφισουν…… αν κερδιζα σε αυτο το διαγωνισμο θα ηταν δωρο θεου για εμενα

  • #
    1
    Εφη Μπαχαρουδη | 29 Ιουλίου 2016 στις 17:15

    Όχι και θελω τρελά να αποκτήσω

  • #
    1
    Μαρία-Άννα Δαλεζίου | 29 Ιουλίου 2016 στις 17:33

    Απίθανη!
    Είχα μια Sony

  • #
    1

    Οχι μεχρι στιγμης

  • #
    1
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ | 29 Ιουλίου 2016 στις 18:30

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ . ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΩ

  • #
    1
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ | 29 Ιουλίου 2016 στις 18:33

    ειχα μια drift αλλα την εχασα

  • #
    1
    Μαρία Ζαούρη | 29 Ιουλίου 2016 στις 19:32

    Όχι, γιατί ο γιος μου κατέστρεφε τα πάντα. Τώρα όμως που μεγάλωσε του αξίξει μία action camera να τον ακολουθεί :-)

  • #
    1

    Οχι δεν ειχα ποτε…..μακαρι να μαι τυχερη και να αποκτησω! ;)

  • #
    1

    Δεν έχω action camera.

  • #
    1

    Είχα μια ΕΚΕΝ Η9 αλλά κατέληξε στο βυθό της Ικαρίας αυτή αποτι βλέπω είναι παρόμοια οπότε είναι ότι πρέπει :)

  • #
    1
    Χριστινα Βασιλειαδη | 29 Ιουλίου 2016 στις 22:27

    Όχι θα ήθελα όμως πολύ!

  • #
    1
    Panagiotis Grigoropoulos | 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44

    Δεν είχα ποτέ

  • #
    1

    ειμαι πολυ ικανοποιημενοs με την rollei-actioncam 500 SUNRISE !!δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο αλλεs κατα πολυ ακριβοτερεs!!

  • #
    1
    Γεωργια Βιταλακη | 29 Ιουλίου 2016 στις 22:57

    Οχι

  • #
    1
    Ευα Καραμητροπουλου | 29 Ιουλίου 2016 στις 23:35

    Όχι μακαρι να κερδισω!

  • #
    1

    Δεν είχα ποτέ αλλά θα ήθελα πολύ να αποκτήσω μια!!

  • #
    1
    Μαρια ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ | 29 Ιουλίου 2016 στις 23:51

    Oxi

  • Subscribe to our newsletter!