To pttlgr πάει Photokina, πλήρης κάλυψη για όσα θα δούμε


To pttlgr πάει Photokina, πλήρης κάλυψη για όσα θα δούμε

Σε τέσσερις ημέρες ξεκινάει στη Κολωνία της Γερμανίας η μεγαλύτερη έκθεση για τη φωτογραφία και την εικόνα στην Ευρώπη, η Photokina 2016.

To pttlgr πετάει για τη Photokina για δεύτερη συνεχόμενη φορά (η Photokina γίνεται ανά δύο χρόνια), με σκοπό να σας μεταφέρει τον παλμό του μεγαλύτερου Show στο χώρο της φωτογραφίας, όπου θα παρουσιαστούν όλα τα νέα προϊόντα των φωτογραφικών εταιρειών.

Photokina 2016

Όπως και στη Photokina του 2014, όπου το pttlgr ήταν η μοναδική ελληνική πηγή άμεσης ενημέρωσης με δεκάδες video στο κανάλι μας στο YouTube, έτσι και φέτος θα λιώσουμε τα παπούτσια μας με σκοπό να σας δείξουμε όσα περισσότερα μπορούμε και να πάρετε μία πολύ καλή γεύση από την ατμόσφαιρα της έκθεσης.

pttl-photokina

pttlgr-photokina-2014-1-2

pttlgr-photokina-2014-3

pttlgr-photokina-2014-12

pttlgr-photokina-2014-14

pttlgr-photokina-2014-17

Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγοί είναι τρεις μεγάλες εταιρείες του ελληνικού φωτογραφικού χώρου.

Ξεκινάμε από την εταιρεία Manios Cine Tools, η οποία το 2014 ήταν ο μοναδικός υποστηρικτής μας στη προσπάθεια μας να βρεθούμε στη Photokina 2014. Οι άνθρωποι της εταιρείας χωρίς δισταγμό και φέτος ανέλαβαν ένα μεγάλο μέρος του κόστους της παρουσίας μας στη Photokina 2016.

Στην παρουσία μας στη Photokina 2016 σημαντική είναι και η βοήθεια της Fujifilm Hellas, η οποία εκτός αυτού είναι η μόνη από τις εταιρείες κατασκευής φωτογραφικών μηχανών και φακών, που μας έχει δώσει απεριόριστη πρόσβαση σε όσες μηχανές χρειαστήκαμε από την ίδρυση του pttlgr, για να δοκιμάσουμε και να γράψουμε review για εσάς.

Την τριάδα κλείνει η εταιρεία Στάμος Α.Ε., η οποία συνέβαλε και αυτή σημαντικά ώστε το pttlgr να μπορέσει να βρεθεί στη μεγαλύτερη έκθεση για την φωτογραφία και την εικόνα.

Η ομάδα του pttlgr και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις τρεις εταιρείες για την πολύ σημαντική συνεισφορά τους, ειδικά την δύσκολη αυτή περίοδο και για το γεγονός ότι όλα τα χρόνια ύπαρξης του pttlgr κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν την προσπάθεια μας!

Όσο θα είμαστε στη Photokina θα έχουμε καθημερινή επικοινωνία μέσω άρθρων με hands on video στο κανάλι μας στο YouTube από όλα τα νέα φωτογραφικά προϊόντα, πολλές live συνδέσεις μέσω της Facebook Page μας, ενώ φυσικά θα περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στα άρθρα μας αλλά και τα κοινωνικά μας δίκτυα, Facebook, Twitter, Google+, YouTube.

Επιπλέον όσοι από εσάς βρεθείτε στη Photokina είναι μία καλή ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για ότι σας ενδιαφέρει. Για αυτό αν μας βρείτε σε κάποιο διάδρομο σταματήστε μας να τα πούμε!

Photokina 2016 here we come!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photokina 2016 pttlgr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!