Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Puerto del Tango & Tango del Puerto»


Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Puerto del Tango & Tango del Puerto»

Με κεντρικό θέμα του το αργεντίνικο τάνγκο, ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Puerto del Tango & Tango del Puerto» καλεί τους φωτογράφους να λάβουν μέρος.

Ο σύλλογος Puerto del Tango διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα: «Puerto del Tango & Tango del Puerto» (Λιμάνι του τάνγκο & τάνγκο του λιμανιού)

Εγκλωβίστε στο φακό σας στιγμές και συναισθήματα, μέσα από το χορό του αργεντίνικου τάνγκο και μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας ματιά πάνω σε αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας που προκύπτει μέσα από τη μουσική!

Χρονική περίοδος διαγωνισμού: 14 Φεβρουαρίου – 30 Μαίου 2017

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 24 Ιουνίου 2017

Ο σύλλογος Puerto del Tango διοργανώνει
φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα:
Puerto del Tango & Tango del Puerto
(Λιμάνι του τάνγκο & τάνγκο του λιμανιού)

Χορός στο λιμάνι. Εκεί γεννήθηκε το τάνγκο σε λιμάνια της Λατινικής Αμερικής και ταξίδεψε για χρόνια, άραξε και σε άλλα και έφτασε και στα δικά μας μέρη. Οι στιγμές που το τάνγκο συναντά το λιμάνι αποτελούν το επίκεντρο του φωτογραφικού φακού των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό που διεξάγει ο σύλλογος Puerto del Tango.

Αγκαλιάστε με το βλέμμα και τη μηχανή σας στιγμές τάνγκο, συναισθήματα, ενέργειες και αρμονίες, επικοινωνίες, διαφορετικότητα. Είτε σε πίστες ,εξωτερικούς χώρους αλλά και σε λιμάνια , όπου η ξενιτιά, η νοσταλγία, το ταξίδι, η επανασύνδεση, ο αποχωρισμός, παίζουν τον ρόλο τους.

Φωτογραφίστε τις στιγμές ή και τη διάρκειά του τάνγκο και στείλτε μέχρι 3 φωτογραφίες στο φωτογραφικό διαγωνισμό του Puerto del Tango για να ανακαλύψουμε πόσα μυστικά κρύβει ακόμη το Τάνγκο, να επικοινωνήσουμε μέσα από τους φακούς και το βλέμμα των φωτογράφων και να το δούμε με πολλές και διαφορετικές ματιές, ξανά και αλλιώς!

Χρονική περίοδος διαγωνισμού: 14 Φεβρουαρίου – 30 Μαίου 2017
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: 24 Ιουνίου 2017

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι Ελλάδας.
2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι τρεις φωτογραφίες.
3. Η μικρότερη διάσταση των φωτογραφιών θα πρέπει να είναι 1200 pixels.
4. Μαζί με τις φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν τα ακόλουθα στοιχεία σε αρχείο Microsoft Word ή παρόμοιο:
• ονοματεπώνυμο
• περιοχή
• τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό ή και τα δύο)
• e-mail
• τίτλο φωτογραφίας
5. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και να σταλούν με e-mail στη διεύθυνση info@puertodeltango.gr με θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας» .
6. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι ονοματισμένες με λατινική γραφή, κεφαλαία τα αρχικά του ονόματός σας, κάτω παύλα και ο αύξοντας αριθμός της φωτογραφίας ως εξής: MariaMarinou _1 .
7.Η επεξεργασία φωτογραφιών επιτρέπεται αλλά όχι το μοντάζ
8.Οι διαγωνιζόμενοι παραχωρούν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους για δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου με τον όρο της αναφοράς του ονόματός τους.

Βραβεία Διαγωνισμού
1. Δωροεπιταγή των 200€ για φωτογραφικό εξοπλισμό
2. Δωροεπιταγή των 50€ για φωτογραφικό εξοπλισμό
3. Τετράπτυχος καμβάς 70x100cm με εκτυπωμένη την φωτογραφία του νικητή ,αξίας 50 ευρώ. [ προσφορά από το VipArt ]

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σε μορφή ηλεκτρονικής έκθεσης.

Επιτροπή
Νικόλας Χρυσός, φωτογράφος
Πέρσα Λεφάκη , φωτογράφος
Αποστόλης Ντόμαλης, φωτογράφος
Δέσποινα Γεωργιάδου, μέλος του συλλόγου

Σημειώσεις:
• Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τους συμμετέχοντες όλων των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού. Αποκλείεται η εμπορική εκμετάλλευση των φωτογραφιών.
• Το Δ.Σ ή μέλη του συλλόγου Puerto del Tango που εργάστηκαν για το διαγωνισμό δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτόν.

Ας χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της φωτογραφίας για να αναδείξουμε και να ανακαλύψουμε με άλλες ματιές,
τον αγαπημένο μας χορό!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!