Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Pulitzer, δείτε που πήγαν τα φωτογραφικά βραβεία


Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Pulitzer, δείτε που πήγαν τα φωτογραφικά βραβεία

Στην κατηγορία “Breaking News Photography” νικητής είναι η φωτογραφική ομάδα της εφημερίδας St. Louis Post-Dispatch για τις φωτογραφίες από τις ταραχές στο Φέργκουσιον των Η.Π.Α.
Δείτε τις εικόνες των νικητών εδώ.

Ferguson Protests

Ferguson Protests

Ferguson Protests

Φιναλίστ της κατηγορίας είναι οι Mauricio Lima, Sergey Ponomarev και Uriel Sinai των The New York Times, για το έργο τους με φωτογραφίες από την κρίση της Ουκρανίας και οι Tyler Hicks, Sergey Ponomarev and Wissam Nassar των The New York Times για φωτογραφίες τους από την Γάζα.

Στην κατηγορία “Feature Photography” νικητής είναι ο 39χρονος freelance φωτογράφος Daniel Berehulak (The New York Times) για τις εικόνες του από την επιδημία του Ebola στην Δυτική Αφρική.
Ο Αυστραλός Daniel Berehulak ήταν φιναλίστ των Pulitzer το 2011, ενώ έχει κερδίσει και 3 φορές στα World Press Photo Awards. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες που του χάρισαν το Pulitzer εδώ.

Medical staff carry James Dorbor, 8, suspected of having Ebola, into a treatment facility in Monrovia, Liberia.

Daniel Berehulak for The New York Times

Daniel Berehulak for The New York Times-1

Φιναλίστ της κατηγορίας είναι ο Bulent Kilic του AFP με τις εικόνες Κούρδων να παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς εξαιτίας του ISIS και οι Bob Owen, Jerry Lara και Lisa Krantz της San Antonio Express-News με εικόνες μεταναστών από την Κεντρική Αμερική που αναζητούν καταφύγιο στις Η.Π.Α.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Pulitzer
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!