Κάμερα δράσης με 99 δολάρια από την Pyle


Κάμερα δράσης με 99 δολάρια από την Pyle

Η Pyle Audio μας παρουσιάζει την δική της κάμερα δράσης, μία ακόμα μίμηση της GoPro. Είχαμε δει εδώ και καιρό την MagiCam και την Rollei Actioncam 5S και τώρα παρουσιάζεται ακόμα μία επιλογή για όσους θέλουν μία κάμερα δράσης που να είναι αρκετά οικονομική.
Η Pyle Hi-Speed όπως ονομάζεται, είναι το πιο οικονομικό μοντέλο ανάμεσα στα 3 που κυκλοφορούν από την Pyle. Πωλείται από την ιστοσελίδα της προς 99 δολάρια και τα χαρακτηριστικά της είναι:

– αισθητήρας CMOS, ανάλυσης 12.0 megapixels
– οθόνη αφής 2.4″
– ανάλυση Video: 1080P και 720p (120fps σε VGA)
– zoom 4x
– υποδοχή Micro SD κάρτας μνήμης μέχρι 32GB
– υποδοχή HDMI
– Wi-Fi
– μπαταρία διάρκειας 2 ωρών 1500mAh
– σύνδεση σε PC μέσω USB, O/S: Windows 7, 2000, XP, Vista
– Το πακέτο της περιλαμβάνει: καλώδιο USB, φορτιστή αυροκινήτου, αδιάβροχη θήκη, ασύρματο χειριστήριο, διάφορα mounts.

Μπορείτε να τη βρείτε σε λευκό, κόκκινο, γκρι, μπλε και μαύρο χρώμα εδώ.

Τα άλλα δύο μοντέλα είναι η GearPro η οποία πωλείται στα 138 δολάρια και η High-Definition Sport Action Camera η οποία πωλείται στα 154 δολάρια και οι οποίες περιέργως αν και πιο ακριβές είναι υποδεέστερες σε τεχνικά χαρακτηριστικά αφού “γράφουν” video σε HD 720, έχουν μικρότερη οθόνη και δεν έχουν WiFi (μάλλον πρόκειται για παλαιότερα μοντέλα).

Προς το παρόν η επιλογή αγοράς δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά στην ιστοσελίδα της Pyle.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Action Cameras

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!