Sponsored
Videography

Radian 2, ειδικό αξεσουάρ για την δημιουργία Time Lapse Videos

Radian 2, ειδικό αξεσουάρ για την δημιουργία Time Lapse Videos

Μέσω της Kickstarter το Radian 2 ζητά χρηματοδότηση για να βγει στην αγορά προσφέροντας σημαντικά στοιχεία για τους δημιουργούς Time Lapse Videos.

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι συνδέεται με την φωτογραφική μηχανή μέσω USB καλωδίου ή της θύρας που μπαίνει το ντεκλασέρ. Τα πλήρη χαρακτηριστικά που προσφέρει το Radian 2 υποστηρίζονται για μηχανές των Canon, Nikon και Sony, αλλά μπορεί να συνδεθεί και σε Fujifilm, Pentax, Olympus, Panasonic με την διαφορά ότι δεν υποστηρίζονται όλα τα χαρακτηριστικά του.

Ο έλεγχος του Radian 2 γίνεται μέσω smartphone στο οποίο συνδέεται με bluetooth. Οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για τον έλεγχο του Radian 2 (Android, iOS) επιτρέπουν και τον έλεγχο των βασικών ρυθμίσεων της μηχανής, δηλαδή της ταχύτητας κλείστρου, του διαφράγματος και του ISO.
O χρήστης μπορεί να βλέπει εικονίδιο κάθε φωτογραφίας που τραβάει η μηχανή κατά το Time Lapse στο smartphone του, σε πραγματικό χρόνο, για να είναι βέβαιος ότι η έκθεση τους είναι σωστή.

To Radian 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στατικά Time Lapse videos, για Time Lapse videos με περιστροφή ή για Time Lapse videos με κίνηση πάνω σε slider (StudioFX και Rhino Slider).

Επιπλέον το Radian 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την λήψη videos, κινώντας σταθερά την μηχανή πάνω σε slider.

Η μπαταρία λιθίου του Radian 2 διαρκεί 100 ώρες και φορτίζει μέσω USB και το βάρος του είναι μόλις 425 γραμμάρια.

To Radian 2 αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο του 2015 και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από τα 220 δολάρια.

Radian 2-6

Radian 2-5

Radian 2

Radian 2-1

Radian 2-3

Radian 2-4

Σχόλια

Άφησε ένα σχόλιο