Radian 2, ειδικό αξεσουάρ για την δημιουργία Time Lapse Videos


Radian 2, ειδικό αξεσουάρ για την δημιουργία Time Lapse Videos

Μέσω της Kickstarter το Radian 2 ζητά χρηματοδότηση για να βγει στην αγορά προσφέροντας σημαντικά στοιχεία για τους δημιουργούς Time Lapse Videos.

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι συνδέεται με την φωτογραφική μηχανή μέσω USB καλωδίου ή της θύρας που μπαίνει το ντεκλασέρ. Τα πλήρη χαρακτηριστικά που προσφέρει το Radian 2 υποστηρίζονται για μηχανές των Canon, Nikon και Sony, αλλά μπορεί να συνδεθεί και σε Fujifilm, Pentax, Olympus, Panasonic με την διαφορά ότι δεν υποστηρίζονται όλα τα χαρακτηριστικά του.

Ο έλεγχος του Radian 2 γίνεται μέσω smartphone στο οποίο συνδέεται με bluetooth. Οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για τον έλεγχο του Radian 2 (Android, iOS) επιτρέπουν και τον έλεγχο των βασικών ρυθμίσεων της μηχανής, δηλαδή της ταχύτητας κλείστρου, του διαφράγματος και του ISO.
O χρήστης μπορεί να βλέπει εικονίδιο κάθε φωτογραφίας που τραβάει η μηχανή κατά το Time Lapse στο smartphone του, σε πραγματικό χρόνο, για να είναι βέβαιος ότι η έκθεση τους είναι σωστή.

To Radian 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στατικά Time Lapse videos, για Time Lapse videos με περιστροφή ή για Time Lapse videos με κίνηση πάνω σε slider (StudioFX και Rhino Slider).

Επιπλέον το Radian 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την λήψη videos, κινώντας σταθερά την μηχανή πάνω σε slider.

Η μπαταρία λιθίου του Radian 2 διαρκεί 100 ώρες και φορτίζει μέσω USB και το βάρος του είναι μόλις 425 γραμμάρια.

To Radian 2 αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο του 2015 και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από τα 220 δολάρια.

Radian 2-6

Radian 2-5

Radian 2

Radian 2-1

Radian 2-3

Radian 2-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!