Rapid Eye Movement: Έκθεση φωτογραφίας του Λευτέρη Παρασκευαΐδη


Rapid Eye Movement: Έκθεση φωτογραφίας του Λευτέρη Παρασκευαΐδη

Στην Αθήνα παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας του Λευτέρη Παρασκευαΐδη με τίτλο Rapid Eye Movement.

Rapid Eye Movement

Έκθεση φωτογραφίας του Λευτέρη Παρασκευαΐδη

Σε μια αστική κοινωνία οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά είναι χιλιάδες, και συνήθως πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Η επιρροή που έχουν πάνω μας είναι σημαντική.Η μόνη άμυνα του ανθρώπου σε αυτό το φαινόμενο είναι οτι κατα τη στιγμή του ύπνου ο εγκέφαλός μας αποθηκεύει τις εικόνες που κρίνει πιο σημαντικές.
Αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας είναι συχνά τα όνειρα μας να διακατέχονται από σκηνικά πρωτόγνωρα. Εικόνες μεταφυσικές, χρώματα, σχήματα και καταστάσεις που νιώθουμε πως δεν τα έχουμε ξαναδεί.
Το Rapid Eye Movement είναι ένα project το οποίο ξεκίνησε πριν απο 9 χρόνια με σκοπό να καταγράψει φωτογραφικά την διαδικασία του ονείρου.REM -poster-1

Εγκαίνια : Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ‘Ωρα 20:30
Διάρκεια : Τετάρτη 24 Μαΐου έως Τρίτη 6 Ιουνίου

BOO! Cafe bar
Σαρρή 21 Ψυρρή

www.lefterisparaskevaidis.comFacebook / LeftPar

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!