Η DxOMark βαθμολογεί τον αισθητήρα της RED Epic Dragon δίνοντας του την πρωτιά


Η DxOMark βαθμολογεί τον αισθητήρα της RED Epic Dragon δίνοντας του την πρωτιά

Η ιστοσελίδα DxOMark πέρασε από τα τεστ της τον αισθητήρα της κινηματογραφική κάμερας RED Epic Dragon, δίνοντας για πρώτη φορά βαθμολογία που ξεπερνάει το φράγμα των 100 μονάδων.

Αν και η ιστοσελίδα βαθμολογεί κυρίως τους αισθητήρες εικόνας φωτογραφικών μηχανών (και κινητών τηλεφώνων), η ευκαιρία να δούμε πως αποδίδει ο αισθητήρας της RED Epic Dragon, η οποία θεωρείται κορυφαία στον χώρο από θέμα επιδόσεων, είναι σημαντική.

Η c Dragon κατέκτησε την κορυφή στις λίστες των αισθητήρων που έχουν δοκιμαστεί και στο δυναμικό εύρος αλλά και στο βάθος χρώματος. Όσο αφορά την απόδοση σε υψηλά νούμερα ISO η RED Epic Dragon τα πήγε αρκετά καλά καταλαμβάνοντας την 10η θέση πίσω από 7 Nikon (Nikon Df, Nikon D3s, Nikon D600, Nikon D800E, Nikon D4, Nikon D610, Nikon D800), την Canon EOS 1Dx και την Sony A7R.

Συνολικά η RED Epic Dragon κατέκτησε την κορυφή γράφοντας για πρώτη φορά στην ιστορία των δοκιμών της DxOMark σκορ πάνω από τις 100 μονάδες, συγκεκριμένα 101 και προσπερνώντας την μέχρι τώρα βασίλισσα Nikon D800E.

Μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση της DxOMark για την RED Epic Dragon εδώ.
Συνολική βαθμολογία
Red Dragon
Απόδοση σε ISO
Red Dragon
Απόδοση σε δυναμικό εύρος και βάθος χρώματος
Red Dragon
Σύγκριση με Nikon D800
Red_Landscape_ranking

Red Dragon

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DXOMArk RED Epic RED Epic Dragon

Πηγή:

DxOMark
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!